Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik a kedvenc pózotok? Van jól bevált vagy mindig változatos ?
Misszionárius, lovagló, kutya.
A nagyon kedvenc, amikor a lány hason fekszik az ágyon, lábai szinte összeérnek (max kis terpesz). Ezután fölé kúszok, felveszem a jól bevált fekvőtámasz pozíciót, közben a nyakát puszilgatom, harapdálom és mehet a menet. Nem tudom miért tetszik ennyire, talán mert nagyon szűk ilyenkor.
Hasal én meg háturul, esetleg még párna a csípője alá (állítólag így jobb érzés), oldalára fordul, felhúzza a lábát én meg betérdelek mögé, így látod, tolod, birizgálhatod is bárhol, szóval nagy kedvenc. A #1 felkapom ölbe, aztán dobálom rajta. Nyilván ezt jobb szeretem 65kg alatt.
33/f
A spooningot inkább ne akard lefordítani, mert olyat senki nem mond, hogy "kanálka", az magyarul a "kis kifli nagy kifli", de az sem szexet jelent csak azt a fekvést, ami lehet simán alvás is.
Kutya póz, és a misszionárius a kedvenc.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!