Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek melyik a kedvenc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik a kedvenc pózotok? Van jól bevált vagy mindig változatos ?

Figyelt kérdés
Nekem a kutya és a lovaglás. Ezenkívül kívül misszionáriust szoktuk még. Fél éve vagyunk együtt, szeretnénk ötletet gyűjteni. :)

2019. júl. 31. 23:56
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a fiatalkorúak megrontása a kedvenc pózom :D
2019. aug. 1. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasi felken a falra, illetve a hangfalpoz,ja meg a haspok
2019. aug. 1. 00:01
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Kutya, misszionárius, lovaglás, és a "kanálka" ha így hívják hogy oldalt fekszünk és a lány háttal van nekem és úgy hátulról.
2019. aug. 1. 00:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Fiatalon 50kg nőmet élvezettel fektettem fel a régi erős magas íróasztalra és állva a végében kegyetlenül pakoltam.
2019. aug. 1. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Misszionárius, lovagló, kutya.

A nagyon kedvenc, amikor a lány hason fekszik az ágyon, lábai szinte összeérnek (max kis terpesz). Ezután fölé kúszok, felveszem a jól bevált fekvőtámasz pozíciót, közben a nyakát puszilgatom, harapdálom és mehet a menet. Nem tudom miért tetszik ennyire, talán mert nagyon szűk ilyenkor.

2019. aug. 1. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Hasal én meg háturul, esetleg még párna a csípője alá (állítólag így jobb érzés), oldalára fordul, felhúzza a lábát én meg betérdelek mögé, így látod, tolod, birizgálhatod is bárhol, szóval nagy kedvenc. A #1 felkapom ölbe, aztán dobálom rajta. Nyilván ezt jobb szeretem 65kg alatt.

33/f

2019. aug. 1. 01:47
 7/10 anonim ***** válasza:

A spooningot inkább ne akard lefordítani, mert olyat senki nem mond, hogy "kanálka", az magyarul a "kis kifli nagy kifli", de az sem szexet jelent csak azt a fekvést, ami lehet simán alvás is.

2019. aug. 1. 01:57
 8/10 anonim ***** válasza:
69, ha háttal lovagol meg, ha az arcomra ül
2019. aug. 1. 07:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Kutya póz, és a misszionárius a kedvenc.

L

2019. aug. 1. 12:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Misszionárius imádom😉 olyan jó közben simogatni a fenekét és ösdzekulcsolni a lábamat a hátán közben jó mélyre be tud jönni Isteni!
2019. aug. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!