Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki úgy éli le az egész életét hogy soha nem volt szerelmes de még csak szexelni sem szexelt soha annak úgy van értelme?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon visszahúzódó, hihetetlenül. Nem tud nökkel kommunikàlni még nagyon férfiakkal se. Csoró is mivel nem okos. Szóval még kompenzàlni sem tud. Nem is tud tenni semmit otthon van mindig csak szabadidejében. Ez sajnos én vagyok. 27F2019. júl. 31. 16:45
11/12 anonim válasza:
Semmiről nem késtél le én sem voltam soha egy adonisz, és én is visszahúzódó és zárkózott voltam, de dolgozni muszály volt. És volt egy kolléganőm aki felvetette mi lenna ha és 28 éves voltam, és elvette a szüzességemet
12/12 anonim válasza:
Tudod az a baj, hogy Te ezeket eldöntötted magadban. Ismerek ugyanilyet lányban, állandóan sajnáltatja magát facen, hogy ő nem szép, nem kell senkinek, nem sikeres semmiben.
Ember, kapd már össze magad! Csak Te tudsz segíteni magadon, senki nem lesz, aki megment. Valamit biztos erősségednek tartasz, próbálj azzal érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!