Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet így nem fog összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így nem fog összejönni egyéjszakás kaland sem ezzel a nővel?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem csinos lánnyal, egyszer már találkoztunk és úgy néz ki hogy bejövünk egymásnak, most arról van szó hogy feljönne hozzám, de komoly kapcsolatot ő sem akar.

Viszont amit még nem tud hogy anyukámmal élek együtt egy pici lakásban és amikor fel fog jönni hozzám Anyukám is ott lesz, persze utána békén hagy minket és átmegy a másik szobába de hát ott lesz a lakásban nem akar elmenni, így majd csendben kell csinálni amúgy a nő 28 éves, Én meg 33 vagyok.

Hotel, panzió, búvóhely ilyen pénzes helyek nem jönnek szóba mert nagyon le vagyok égve

2019. júl. 31. 13:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ha eltitkolod, hogy anyád otthon lesz, akkor ha felmegy, a meglepetéstol biztos nem fogtok dugni. Ha elmondod neki, akkor valoszinu hogy el se megy, de ha mégis elmegy, és nem zavarja hogy munkakerülő vagy (már bocs, de ez esik le) akkor talán van egy 1% esélyed, hogy mégis megfekszik neked.

Nem ismerjuk a csajt. Lehet o is olyan mint a kérdezo...

2019. júl. 31. 16:39
 32/34 anonim ***** válasza:

Ne a dugason járjon az eszed ha még kajára sincs pénzed

Verd ki magadnak azt jonapot

2019. aug. 1. 06:08
 33/34 A kérdező kommentje:

Mi köze pénztelenség a szexhez?

Amúgy ez csak szex, ahhoz nem kell munka meg pénz és társai.... Ti keveritek a komoly kapcsolattal.... Csak Szexhez jó külső és jó teljesítmény kell

2019. aug. 1. 07:56
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg igy gondolnad nem izgulnal azon, hogy megdughatod-e a csakt;)
2019. aug. 1. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!