Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így nem fog összejönni egyéjszakás kaland sem ezzel a nővel?
Interneten megismerkedtem csinos lánnyal, egyszer már találkoztunk és úgy néz ki hogy bejövünk egymásnak, most arról van szó hogy feljönne hozzám, de komoly kapcsolatot ő sem akar.
Viszont amit még nem tud hogy anyukámmal élek együtt egy pici lakásban és amikor fel fog jönni hozzám Anyukám is ott lesz, persze utána békén hagy minket és átmegy a másik szobába de hát ott lesz a lakásban nem akar elmenni, így majd csendben kell csinálni amúgy a nő 28 éves, Én meg 33 vagyok.
Hotel, panzió, búvóhely ilyen pénzes helyek nem jönnek szóba mert nagyon le vagyok égve
Nagyon jól nézel ki, kérdező, vagy a személyiséged lenne ennyire megnyerő? A nőhöz nem lehet elmenni? Csináljátok inkább autóban, ez a "mama a szomszéd szobában" dolog teljesen kiábrándító.
Inkább spórolj össze egy pár órás hotel szobára...
F
A vizes zsemle nem azt jelenti, hogy vízbe tunkolta a kérdező a zsemlét, hanem a pékáru megnevezése.
Van vizes zsemle és tejes zsemle, kifliben ugyanez.
Csináljátok inkább autóban, ez a "mama a szomszéd szobában" dolog teljesen kiábrándító.
És adsz autót hozzá?
dugd meg egy bokorban
én simán megcsináltam 18L
Sokan élnek ebben az országban rossz anyagi körülmények között, Nyírségben élek itt nincs olyan sok munka... Képzeljétek...
És akár hiszitek akár nem de egy szegényebb ember is vágyik nőre és vágyik szexre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!