Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet így nem fog összejönni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így nem fog összejönni egyéjszakás kaland sem ezzel a nővel?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem csinos lánnyal, egyszer már találkoztunk és úgy néz ki hogy bejövünk egymásnak, most arról van szó hogy feljönne hozzám, de komoly kapcsolatot ő sem akar.

Viszont amit még nem tud hogy anyukámmal élek együtt egy pici lakásban és amikor fel fog jönni hozzám Anyukám is ott lesz, persze utána békén hagy minket és átmegy a másik szobába de hát ott lesz a lakásban nem akar elmenni, így majd csendben kell csinálni amúgy a nő 28 éves, Én meg 33 vagyok.

Hotel, panzió, búvóhely ilyen pénzes helyek nem jönnek szóba mert nagyon le vagyok égve

2019. júl. 31. 13:18
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
10. Miért mit egyek, groassont.... Egyem azt a fenszy fejed...
2019. júl. 31. 13:42
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól nézel ki, kérdező, vagy a személyiséged lenne ennyire megnyerő? A nőhöz nem lehet elmenni? Csináljátok inkább autóban, ez a "mama a szomszéd szobában" dolog teljesen kiábrándító.

Inkább spórolj össze egy pár órás hotel szobára...

F

2019. júl. 31. 13:44
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

A vizes zsemle nem azt jelenti, hogy vízbe tunkolta a kérdező a zsemlét, hanem a pékáru megnevezése.

Van vizes zsemle és tejes zsemle, kifliben ugyanez.

2019. júl. 31. 13:46
 14/34 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom eddig fiuk irtak szoval most lathatjatok egy lanynak is a velemenyet. Szerintem is gaz, hogy 33 evesen edesanyaddal elsz es ahogy kiderult valoszinuleg nem dolgozol. De nem lathatunk bele. De ha ez tenylegesen igy van, hogy nem dolgozol akkor magadra vessel. Ha magadat sem tudod eltartani akkor ne is vard el, hogy barmilyen novel egyejszakasod legyen. Minden normalis not kiabrandit ha egy “ferfi” 33 evesen anyukajaval lakik es nem tudja magat eltartani. Az meg plane gaz, hogy o fizetett. Amugy is hogyha egyejszakasat szeretnel akkor miaz, hogy neha o is fizethet? Basszus elso randin vagy mindketten magatoknak fizessetek vagy pedig a ferfi. De nemar a no. Ez nagyon ego. Meghozza ebbol is latszik, hogy fullra targynak nezed a csajt hiszen nem akarsz vele semmit csak szexelni. Az pedig, hogy elsem mondtad, hogy edesanyaddal elsz hat huu eleg rizikos es ha van egy cseppnyi esze nem fogja odaadni magat neked. De hogyha a no igyis belemegy akkor meg is erdemli! El sem tudom kepzelni te milyen “ferfi” lehetsz. Eloszor az eleteden kene valtoztatni es osszeszedni magadat aztan majd gondokozhatsz a nokon:) Ha valtoztatni pedig nem szeretnel akkor ne csodalkozz hogyha egyreszt nem hullik az oledbe a penz es nem akarnak veled lefekudni.
2019. júl. 31. 13:49
 15/34 A kérdező kommentje:

Csináljátok inkább autóban, ez a "mama a szomszéd szobában" dolog teljesen kiábrándító.

És adsz autót hozzá?

2019. júl. 31. 13:50
 16/34 anonim ***** válasza:
50%

dugd meg egy bokorban

én simán megcsináltam 18L

2019. júl. 31. 13:50
 17/34 A kérdező kommentje:

Sokan élnek ebben az országban rossz anyagi körülmények között, Nyírségben élek itt nincs olyan sok munka... Képzeljétek...

És akár hiszitek akár nem de egy szegényebb ember is vágyik nőre és vágyik szexre....

2019. júl. 31. 13:52
 18/34 A kérdező kommentje:
16. Igen ezen gondolkodok, hogy valahogy be kéne adni neki hogy így izgalmasabb és mit szólna hozzá
2019. júl. 31. 13:53
 19/34 anonim ***** válasza:
Tipikus mama pici fia, anyakomplekszus szindróma áll fent, ami el van bújtatva, csajozós kérdésbe.
2019. júl. 31. 14:09
 20/34 anonim ***** válasza:
68%
Én is anyámmal lakom. Nem mindenkinek van pénze költözni. Gazdag szar lehetsz, neked könnyű.
2019. júl. 31. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!