Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok lefeküdni vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok lefeküdni vele?

Figyelt kérdés

Arról szeretnék tanácsot kérni, hogy szeretnék lefeküdni a barátommal de nem tudok. Ezt olyan értelemben kell venni, hogy kívánom őt ha rágondolok, fantáziálok is róla és ha csokolózunk rendesen beindulok rá be is nedvesedem rendesen. Kiszoktuk egymást orálisan elégíteni de mindig ha az jönne, hogy sex rendesen én megijedek és bepánikolok csak nem tudom miért. Ő nem erölteti nagyon türelmes megértő szóval minden rendben van és nem értem miért pánikolok be az utolsó pillanatban amikor még amúgy nagyon kívánom. Én is szűz vagyok és ő is.

L

2019. júl. 31. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert a hülye internet miatt, ahol annyi mindent olvastok, totál beparáztok, hogy ez fájni fog, meg nem is tudod, hogy milyen fájdalom, elvégre ezt magadban érzed és még sorolhatnánk

Butaság

Féltek, túlspilázzátok

Ennyi

2019. júl. 31. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok?
2019. júl. 31. 00:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindketten 16 évesek
2019. júl. 31. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mentális gát talán.

Mitől félsz? Mért parázol? Rossz élmények?

Szerintem nem tudsz ellazulni.

2019. júl. 31. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
30%

Nem kell elsietni, várjátok meg amikor mindketten készen álltok rá.

Azt onnan fogod tudni, hogy erősebb lesz a vágyad a félelmednél.

2019. júl. 31. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

A leírása alapján valószínűleg mentális okai vannak, amit számos tényező okozhat (a rossz beideződés hogy az első alkalom fáj, tudatalatti frusztráció stb.). Itt a gyakorikérdéseken nem fogja a pontos okot megtudni, csak szakember több kezelés után.

A gyakorlatban próbálja meg a következőket:

1) Önkielégítés során nyúljon óvatosan a hüvelyébe, izgassa így is.

2) Ha ez már megy, akkor kérje meg a partnerét hogy orális szex során tegye óvatosan ugyanezt (fokozatosan, bőven elég ha első alkalommal csak finoman pár másodpercig egy ujját használja, legközelebb már könnyebben megy).

3) Ha már mindezek mennek, akkor kérje meg partnerét, hogy a hímvessző makjával izgassa a bejáratot és a csiklóját és óvatosan 1-2 cm-re hatoljon be (első alkalommal itt sem kell több).

4) Ha mindez megy, akkor már tudni fogja szervi probléma nem áll fent és felkészül lelkileg arra, hogy élesben is menjen, de első alkalommal a partnere legyen óvatos, bőven elég ha csak pár percig csinálják.

S végezetül: higénia (kézmosás, körömápolás) s mindig védekezzenek!

2019. júl. 31. 01:24
 7/7 anonim ***** válasza:
59%

Cukik vagytok! :) Szerintem nem gáz ez így, de ha te rosszul érzed magad miatta, pukkants egy üveg pezsgőt, a második pohár után nem fogsz pánikolni... ;)

21/L

2019. júl. 31. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!