Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ Nők ti hány pasival voltatok egyszerre és összesen eddigi életetekben?
Volt egy barátnőm, aki 25 évesen, előttem kb. 40. férfival volt, és elmondta. Nekem ő volt életem első szexuális élménye. Egyáltalán nem zavart az ő előélete, és teljesen nyíltan beszélt róla. Azért kaptunk testet, hogy élvezzük amíg lehet. Nem értem, miért mondják, hogy qurva egy nő, ha sok férfival lefeküdt. A qurva - tudtommal - az, aki ezért pénzt vagy valamilyen ellenszolgáltatást kér.
Mondhatnánk azt is, hogy minek sokféle ételt kóstolni, ha a sólet is elég laktató és nem is rossz. Mégis, a legtöbb ember nem csak sóletet eszik, akkor se, ha szereti. Ki kell tapasztalni, mik vannak, akkor tudunk miből választani. Sokan egész életükben nem élvezik a szexet, mert learagadnak az elsőnél, másodiknál, és elkönyvelik, hogy ebben ennyi van, kész. Ez lenne a követendő példa?
"Volt egy barátnőm, aki 25 évesen, előttem kb. 40. férfival volt, és elmondta. Nekem ő volt életem első szexuális élménye. Egyáltalán nem zavart az ő előélete, és teljesen nyíltan beszélt róla. Azért kaptunk testet, hogy élvezzük amíg lehet."
Arról is nyíltan beszélt hogy hány nemi betegsége volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!