Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon meg lennél szorulva, szexelnél-e pénzért?
Ha tetszik a pasi akkor igen. Ha egyébként is lefeküdnék vele akkor mért ne fogadjam el ha ad pénzt. Persze nem úgy hogy előre megbeszélnénk a tarifát. Ha tudja hogy szükségem van pénzre és segíteni akar akkor tegye.
Semmivel nem erkölcstelenebb mint ha valaki a pasijától folyamatosan "ajándékokat" kér és kap is.
Vagy mennyivel erkölcsösebb ha valakit egy buli után megraknak ketten-hárman?
Miért is ne?
Ezt mindenki saját magának kell el dönteni hogy ciki e?
De szerintem nem az.
21F
Mik vannak, elképesztő. Úgy tűnik cikibb az, hogy nem kérek privit, mint az, hogy pénzért szexelek. Azért ez valahol megnyugtat. Én sem gondolnám, hogy ciki lenne kihasználni azt az alkalmat amit a pasi önként ajánl fel nekem, ez üzlet és mindkét fél tudja mit kap. Esetemben egy darab emberről van szó aki fizet nekem. Nem tudom mennyit kereshet egy rosszlányok.hu-n hirdető prosti, nekem ez a pasi fizet mindent. Eltart ha így jobban tetszik. Fizeti az egyetemem, a lakásom, a kocsim, a ruháim, kajáim, még a szülinapi bulimat is, amin ott sem volt. Cserébe nyilván szexet kap, sokat, amennyit csak akar. Nekem ez nem ciki. Sőt másnak sem, mert mindenkinek csak az volt a gond, hogy miért nem kérek privit. Kur.va létemre nem akarok baxni, nahát... Sokkal cikibbnek gondolom itt nyáladzani, hogy nem akarok vele ismerkedni, szerencsétlen lúzerek... Két okból sem érdekeltek: 1 nincs annyi pénzed, hogy szóba álljak veled, 2 mivel mindenem megvan, okom sincs minden hülyével összeállni.
Szóval a ciki, azok a punciért hisztiző éhes nyomorultak, akik nem értik miért nem kérek privit...
#7-es voltam, köszike.
Miért kellene az én életem nyitott könyv legyen??? Ettől én még nem zárkóztam magamba, csak van amihez senkinek semmi köze. A pénz meg csak azoknál ilyen kardinális téma akinek nincs. Tölem még senki sem kérdezte honnan van, az első perctől úgy ismernek, hogy szép lakásom van, jó kocsim van, menő cuccaim vannak. Nem olyan ritka dolog ám jómódban élni, és nem illik a másik zsebében kutakodni.
Úgyhogy köszönöm jól vagyok, a világom kerek, sok barátom van, mindig is nyitott voltam a külvilág felé. Még csak rossz emlékeim sem lesznek, a partnerem igazi férfi minden tekintetben.
Amúgy meg, ítélkezz nyugodtan. Ha belegondolok, ez mindkettőnknek jó. Neked azért mert a primitív agyad ettől már jól érzi magát. Nekem meg azért, mert jófej vagyok és ha neked ennyi is elég a boldogsághoz, hát legyen ma jó napod! ;)
Részemről befejeztem.
17
Teljese mértékben igazad van. Azok az fiúcskák akik kritizálnak meg besértődnek lúzer módon letámadnak mindenkit akiből kinézik hogy könnyen kapható szexre és nem kell megdolgozniuk érte.
Elárulom: semmi nincs ingyen, még a szex sem. Azért is mindig fizetni kell, még párkapcsolatban is naponta meg kell dolgozni a jó szexért.
Az a nő pedig aki hajlandó egy itteni lúzernek ingyen szétrakni a lábát az szörnyen buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!