Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél 100+kg-os lánnyal?
Figyelt kérdés
Én nemrég megtettem és szornyu volt, én voltam neki az első, de olyan tág volt hogy az.. 4ujjam simán felefért, és popiba is kiprobáltam vele, hátha ott érzek valamit, de az is ugy kitágult jézus2019. jan. 11. 16:36
1/21 anonim válasza:
csináltam már, szex közben tágult inkább
2/21 anonim válasza:
Na megérkezett a napi kövér nőket degradáló kérdés.Már hiányoltam.
3/21 A kérdező kommentje:
Ok
2019. jan. 11. 17:09
4/21 anonim válasza:
Voltam pár ilyen súlyú nővel, nekem mindegyikkel jól esett szeretkezni.Nem számított, hogy szűk volt vagy tág.
5/21 A kérdező kommentje:
Ez érdekes
2019. jan. 11. 17:17
6/21 anonim válasza:
Erre a "kérdésre" mi szükség volt? Téged büntetni kellene! Miért nem gondolkodtál előre? Ja, hogy talán nem tudsz megkapni csak olyan nőt, aki lelkileg nincs rendben? És még idejössz világgákürtölni? Szánalmas vagy nagyon! De valószínűleg kamu a kérdés. F/60
7/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu?
2019. jan. 11. 17:21
8/21 anonim válasza:
Kérdező te az életedben nem voltál túlsúlyos lánnyal. Mert amiket írsz az egy nagy kamu.
A párom közel 100kg.
S olyan a hüvelye meg a popsija is mint egy blankoló,vagy kis satu.
De az előző párom is 90 kg volt s neki se volt tág.
9/21 A kérdező kommentje:
Hát az érdekes, de én ezt fogtam ki, beleéget az a kép a retinámba
2019. jan. 11. 18:09
10/21 anonim válasza:
8-as, a kérdezőnek nem tudod megmagyarázni.Az egész kérdést arra hegyezte ki, hogy a kövér nőkkel sza.r a szex, mert tágak mindenhol kivétel nélkül.Anatómiai ismeretei enyhén szólva hiányosak.De lusta ennek utána nézni.Most elviekben volt egy próbálkozása, ami pont nem volt jó, és akkor már ugye szerinte minden kövér nővel csak rossz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!