Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az ami beindít titeket, ha egy lánnyal vagytok, mitől kívánjátok meg? Csak a teste miatt? De ezt olyan helyzetre értem, amikor együtt vagytok valahol és mondjuk szexelnél vele. De mitől van ez az érzésed?
nálam ez csak párkapcsolatban van, főleg érzelmi dolgok miatt...de vannak helyzetek, tettek amik pluszba izgatóak...
pl ha tudom, hogy ő is nagyon kívánja az is izgató...vagy ha "véletlen" olyan helyzeteket teremt, vagy úgy simogat...
23F
Ez engem is érdekel:D Mondjuk lány vagyok, de tapsztalataim alapján azt tudom mondani, hogy a fiúk/férfiak sokkal inkább ösztönlények. Egy lány kisugárzása, mozgása, teste ( nem kell tökéletes alak, hogy megtetszen! ) és ILLATA az, ami erre késztet. Meg persze az érzelmek. De elég könnyen ki is lehet ezeket váltani, ha úgy simogatod épp. A pasik mindig akarnak szexelni, csak néha a semmi dobozukban vannak ( amikor nem gondolnak semmire ) és olyankor eszükbe kell juttatni:D
Egyébként meg mindenkit más indít be.
elég hosszú lista lenne :D
ha úgy néz rám, ha úgy viselkedik, ha olyan mozdulatot csinál, ha olyan hangon szól, áh.. mindentől :D ha látom benne a nőt akkor megkívánom. ha kicsit huncut, csábos, akaratos, hisztis.. ezekre mindre be tudok indulni.
25F
Igen elég könnyen kijön ez az érzés, ha kettesben vagyok egy lánnyal, elég egy csábos tekintet, vagy akár egy érintés :)
24F
A kölcsönös vonzalmat nem tudom jobban megmagyarázni mint ahogy elöttem leírták.
De pl attól nagyon be tudok indulni ha elöttem masztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!