Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Lennétek együtt olyan fickóval aki alul szeret lenni szexnél?
Okok közt van, hogy nem akar összenyomi (194 cm magasság, 97 kg súly), illetve erre "gerjed" inkább, illetve még az "oldalról" történő dolgokért. Gondoljanak bele: egy férfi fekszik a nőn, az nagyon fájdalmas lehet a nőnek, de fordítva "alig érzi" a férfi, sőt, kifejezettn jó, ha van rajta valami (én szeretem).
Sokaktól viszont rikácsolást hallani a témában, hogy "de az úgy nem jó", meg "ezt így kell". Miért? És elviselhető-e ha ez így van? (Persze nem mindig, de inkább így többet, mint fordítva)
Ba dum tss!
Sas József, kérem ne írjon több kommentet. Köszönöm!
Ekkora ostobaságot... Én 200 centi és 98 kiló vagyok, volt már 163 centis barátnőm is, mégsem nyomtam össze, soha nem panaszkodott, hogy fáj neki valahol, sőt volt olyan is, aki külön kérte, hogy aktus után feküdjek a hátára, mert jó érzés.
A másik, hogy mire van a kezed, lábad? Nem úgy kell szeretkezni, mint egy zsák krumpli, "eldősz oszt jónapot.."
"eldölsz mint egy zsák krumpli oszt jónapot"
😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!