Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Lennétek együtt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Lennétek együtt olyan fickóval aki alul szeret lenni szexnél?

Figyelt kérdés

Okok közt van, hogy nem akar összenyomi (194 cm magasság, 97 kg súly), illetve erre "gerjed" inkább, illetve még az "oldalról" történő dolgokért. Gondoljanak bele: egy férfi fekszik a nőn, az nagyon fájdalmas lehet a nőnek, de fordítva "alig érzi" a férfi, sőt, kifejezettn jó, ha van rajta valami (én szeretem).

Sokaktól viszont rikácsolást hallani a témában, hogy "de az úgy nem jó", meg "ezt így kell". Miért? És elviselhető-e ha ez így van? (Persze nem mindig, de inkább így többet, mint fordítva)

2016. aug. 13. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Mi sem szeretünk alul lenni. Szexhez mindig felmegyünk az emeletre, vagy néha a padlásra is.
2016. aug. 13. 18:50
 2/14 A kérdező kommentje:

Ba dum tss!

Sas József, kérem ne írjon több kommentet. Köszönöm!

2016. aug. 13. 18:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
En szeretek feleult lenni es oldalasan is szeretem csinalni 18l
2016. aug. 13. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha mindig alul szeretne lenni az engem zavarna.
2016. aug. 13. 19:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy osszenyomod? Ez hülyeség..
2016. aug. 13. 19:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát, azért az elég fájdalmas, ha 97 kg ránehehezedik mondjuk egy 50 vagy max 60 kg-ra. Ez a nő súlyának másfélszerese. Hacsak nem valami súlyemelő akkor ez Bajnai mester klasszikusát idézve: "fájni fog!"
2016. aug. 13. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek lovagolni,szóval igen.22/L
2016. aug. 13. 20:20
 8/14 anonim ***** válasza:
De hát nem az egész testsúlyoddal fexel rá egy nőre. Valamennyire azért tartod magad nem? Legalábbis rám sosem feküdt még egyik pasim sem teljes súlyával. Én csak 56 kg vagyok a 158cm magasságomhoz. A férjem meg 170cm 85 kg. Még sose nyomott össze mikor felül volt.
2016. aug. 13. 21:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Ekkora ostobaságot... Én 200 centi és 98 kiló vagyok, volt már 163 centis barátnőm is, mégsem nyomtam össze, soha nem panaszkodott, hogy fáj neki valahol, sőt volt olyan is, aki külön kérte, hogy aktus után feküdjek a hátára, mert jó érzés.

A másik, hogy mire van a kezed, lábad? Nem úgy kell szeretkezni, mint egy zsák krumpli, "eldősz oszt jónapot.."

2016. aug. 13. 21:01
 10/14 anonim ***** válasza:

"eldölsz mint egy zsák krumpli oszt jónapot"

😂😂😂😂😂

2016. aug. 13. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!