Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Lennétek együtt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Lennétek együtt olyan fickóval aki alul szeret lenni szexnél?

Figyelt kérdés

Okok közt van, hogy nem akar összenyomi (194 cm magasság, 97 kg súly), illetve erre "gerjed" inkább, illetve még az "oldalról" történő dolgokért. Gondoljanak bele: egy férfi fekszik a nőn, az nagyon fájdalmas lehet a nőnek, de fordítva "alig érzi" a férfi, sőt, kifejezettn jó, ha van rajta valami (én szeretem).

Sokaktól viszont rikácsolást hallani a témában, hogy "de az úgy nem jó", meg "ezt így kell". Miért? És elviselhető-e ha ez így van? (Persze nem mindig, de inkább így többet, mint fordítva)

2016. aug. 13. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha a férfi van felül akkor nyújtott karral támaszkodik a tenyerén, vagy a lányra hajolva az alkarján. De nem hagyja el magát és takarja be a lányt, úgy még mozogni se tudna a férfi, esetleg rángatózni. Támaszkodva pedig nem tud teljes súlyal nehezedni. Nem is értem ezt az agyon nyomást. Az én párom 102kg ( nem pocakos) és sosem volt megterhelő alul lennem. Egyébként nincs baj a pózzal, de fő a változatosság! 25L
2016. aug. 13. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
a kérdező még életében nem qrt, az is biztos
2016. aug. 13. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
te úgy szexelsz, hogy ráfekszel az egész súlyoddal a csajra?
2016. aug. 13. 23:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én párom sem vékony (70 vagy 80kg kb), mégsem nyom engem össze, ha ő van felül, pedig eléggé gyengye csontozatom van meg vékony vagyok.

Egyébként engem egy idő után picit zavarna, ha mindig ő akarna alul lenni:) 19/L

2016. aug. 14. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!