Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél szerb nővel/lánnyal?
Figyelt kérdés
Vagy az már árulás (szerb-magyar) tehát elárulnám a magyar nemzetet?2019. febr. 18. 21:26
1/10 anonim válasza:
nem értem mire gondolsz, én minden további nélkül szexelnék szerb nővel
3/10 A kérdező kommentje:
Láttam a válaszolok között valaki irta hogy aki nem magyarral szexel (neművel) akkor azzal elárulja a magyarságát..
2019. febr. 18. 21:27
5/10 anonim válasza:
Orbán gyūlölet propagandája,már kimossa az agyatokat teljesen.
6/10 anonim válasza:
A törökkel hazaárulás. A szerbbel nem szexelnék, csak ha nem árulja el hogy szerb. De akkor valószínűleg a törökkel is! :)
A csíkos a csíkossal, foltos a foltossal.
De ha nem szólal meg csak a végén hogy хвала, akkor nem követtél el bűnt, mert nem tudhattad hogy szerb. De azt hiszem, hogy kihagyni azt amit megtehettél volna, az is bűn. Tehát ilyenkor mérlegelni kell, mikor követsz el nagyobb bánt, ha kihagyod a potyapuncit, vagy ha szexelsz egy szerb nővel!?
Nagy a teher a válladon!
(Holnap meg suli!)
7/10 anonim válasza:
Konzervatív srác vagyok, Kárpátiát,TE-t, Nemzeti hang-ot, ROMER-t is hallgatok az Ossian meg a Historica mellett. De nekem egyvalami számít és ez hovatartozás független, legyen normális, racionális ember a partner, ha az egy szerb, vagy román, nem köt le. Szerintem tudjuk kikkel nem és más nem számít. :)
8/10 anonim válasza:
kérdés nélkül, ha jó nő. nem kell ilyen elvi baromságokat belevinni a szexbe :D
9/10 anonim válasza:
Na basszus.. ha felébred a barátnőm majd megmondom neki hogy többé nincs szex mert ez hazaárulás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!