Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Melyik szexibb? Nagy mell, de nincs derék és csípő között derékív, vagy kis mell, de keskeny derék és szélesebb csípő? Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 09:12
11/23 anonim válasza:
Formás fenék és mell. Lehet kicsi is, nagy is, csak nézzen ki jól.
12/23 anonim válasza:
Én tagadhatatlanul rabja/szerelmese vagyok a nagy melleknek, de nőies vonalak nélkül ez nem elég. Szóval akkor inkább a kisebb mellek egy jó alakkal.
14/23 anonim válasza:
Miért fáj annyira kitenni pár képet hogy tudjuk miről van szó???
16/23 anonim válasza:
Mindkettő lehet jó. A csaj arca, személyisége számít.
17/23 A kérdező kommentje:
#14 Nem láttál még női testet? Vagy nem tudod mit a jelent a derék és csípő szó?
2019. júl. 29. 12:32
19/23 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én mindkettőt választanám...
20/23 anonim válasza:
Egyértelműen utóbbi.
Nekem a mell mérete másodlagos, sokkal vonzóbb egy vékonyabb jó alakú lány kis mellekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!