Igen.
Ez szerintem a legtöbb nő természete. Ha keskeny a csípőd, széleset akarsz, ha széles, akkor keskeny kéne, ha kicsi a melled, nagyot szeretnél, ha nagy akkor meg kicsit.
Vagy nem is természete, csak egyfajta negatív társadalmi hatás: a legtöbb ember nem tudja elfogadni azokat a dolgokat, amin nem tud változtatni.
Mindenki tökéletes akar lenni, de egy tökéletes társadalomban nem létezne egyediség.
Szeresd a tested, ezt kaptad édesanyádtól, ebben fogod leélni az életed. Nem tudsz változtatni rajta, akkor már jobb elfogadni, mint utálatban élni, nem?
Én is próbálkozom.
Ha nem lenne keskeny, akkor meg az zavarna, hogy nagy a feneked.
Egyébként sportolással, célzott edzéssel pompás feneket tudsz magadnak varázsolni.
De akkor meg lehet, hogy az fog zavarni, hogy minden férfi a fenekedet bámulja - némelyik egészen feltűnően. :DDDD
Goldmund73
Nem gondolom hogy előnyös a keskeny csípő ha az széles vállakkal párosul! Inkább lenne szélesebb/ vagy ugyanolyan széles a csípőm mint a vállaim! A széles váll és keskeny csípő kifejezetten férfias...
Ezt az alkatot is bőven éri testszégyenítés, kellemetlen szituációt bármilyen alak szülhet,aláírom. De pl a csontvázamról majd a távoli jövőben nemhinném hogy hamar megállapítják milyen nemű embernek volt ez a csontváz a csonváza... :/
Köszönöm Metionin :) csak hát az embereknek nincs röntgenszemük így nem tudják megállapítani.
(Egyébként: azt nem értem miért gondolják hogy a széles csípő feltétlenül kerek fenékkel párosul, illetve fordítva. Én láttam már olyat akinek széles volt a csípője és lapos feneke volt hozzá, és keskeny csípővel rendelkezőt is láttam kerek fenékkel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!