Keskeny csípőjű, kis mellű nőként sosem leszek annyira nőies mint egy szélesebb csípővel rendelkező nagy mellű?
Ha eleve kisebbségi érzésed van, akkor nyilván nem leszel nőies, nem lesz nőies kisugárzásod.
De ha nem foglalkozol a keskeny csípőddel és a kicsi melleddel, hanem elfogadod, hogy ez van, Te így vagy nő, és büszkén lépsz ki az ajtón, akkor csak úgy forogni fognak utánad a férfiak...
Teljes mertekben igazat adok a #2-es valaszolonak.
Nekem peldaul kis melleim vannak es vekony derekam. Egy ideig en sem szerettem ahogy kinezel, de megtanultam szereti sajat magam. Ahhoz hogy masoknak tetszel elpszor fogadd el magad. Ugyanis valahol valakinek te pont igy fogsz tetszeni. Akinek nem az meg ne erdekeljen :)
Ha ez olyan alkat amire gondolok, akk az szexi nagyon nekem.
Esetleg linkelnél egy képet, aki hasonlít rád?
28F
Én leszek a fekete bárány és bocs, de nem, nem leszel. Egy homokóra alkatú, kellöen telt nő (nem duci és nem dagi) viszi a prímet szexisség terén.
Hasonlitss össze két képet, te magad is látni fogod, h a vékonyabb alkatnál sokkal szexisebb a telt.
Nem vagyok nagyon vékony. -.-
Jó, igaz.. az igazi férfi is 190 felett kezdődik, széles vállal, izmos test, markáns arc.
Lehetőleg barna szem és fekete haj. Úgy az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!