Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legszexibb sport, amit egy csaj/pasi űzhet?
A kérdést pusztán kíváncsiságból írtam ki.
Én röpizek, de szerintem csajoknál a legszexibb sport a balett(márha azt annak veszik)
Pasiknál meg a vizilabda, amerikai foci,jégkorong, még esetleg a kosárlabda szexi. Mondjuk nekem nagyon bejön ha egy pasi sportol, de a focisták, golfosok, illetve a sakkozók nem az eseteim.
Mindkét nemhez írjatok valami sportot. pl ha pasi vagy, akkor írj a pasikhoz egy olyan sportot, amit úgy látsz, hogy bejönnek a csajoknak.
Férfiaknak: vízilaba, egyértelműen.
10 évet adnék az életemből, ha így néznék ki, 200+ centi, gyönyörű, széles vállú férfi isten:
Nőnek leginkább semmi, mert az izmosság nagyon maszkulin tulajdonság, és egy nőn taszító emiatt számomra. De ha mondani kell valamit mégis, akkor szertorna, vagy műkorcsolya, attól még nem feltétlenül lesz egy lány kockáshasú, sem széles vállú.
Talán esetleg még szinkronúszó (de csak az, nem más úszók, volt úszó osztálytársam, olyan széles vállai voltak, mint nekem sem. Nem túl vonzó az ilyen párkapcsolatra. Kovács Ágnesnek is asztallap szélességű háta van, ez nem nőies alak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!