Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legszexibb sport, amit egy csaj/pasi űzhet?
A kérdést pusztán kíváncsiságból írtam ki.
Én röpizek, de szerintem csajoknál a legszexibb sport a balett(márha azt annak veszik)
Pasiknál meg a vizilabda, amerikai foci,jégkorong, még esetleg a kosárlabda szexi. Mondjuk nekem nagyon bejön ha egy pasi sportol, de a focisták, golfosok, illetve a sakkozók nem az eseteim.
Mindkét nemhez írjatok valami sportot. pl ha pasi vagy, akkor írj a pasikhoz egy olyan sportot, amit úgy látsz, hogy bejönnek a csajoknak.
Lányoktól legszexibb a vízibalett.
Férfiaktól nem tudom, mi lehet szexi. Talán súlyemelés?
Pasik: küzdősport/harcművészet, jégkorong.
Csajok: lovaglás.
Férfi:Testépítés.
Nő: Testépítés.
22F
Férfi: küzdősport, vizi sportok
Nő: latin tánc, rúd tánc, torna, brazil jiu jitsu
Hát akkor lehet jó hírt mondok, mert a röpit elég szexinek találom lányoknál. Mondjuk lehet, hogy csak azért, mert maguk a röpis csajok tudnak nagyon szexik lenni a jó fenekük miatt :D Kézilabda sem rossz, azt szoktam is nézni TV-ben néha - részben a látvány miatt :)
Rúd tánc sem rossz. Meg az olyan sportok, ahol nem túl sok a ruha, de egyik izomcsoport sincs extrémen kidolgozva. Atlétákat is szeretem nézni, pl. magasugrókat, futókat.
Férfiként nehéz megmondani mi lehet férfiakon a legszexibb. Gondolom a testépítés. (Írjátok a jégkorongot. Érdekes egyébként. Nyilván férfias, mert kemény sport, bár szerintem túlságosan is durva, ahogy az amerikai foci is, nem attól kellene szexinek lennie + ott rengeteg a ruha, de hát nyilván a nők mást néznek...)
Ezeken kívül a páros táncok is elég szexik tudnak lenni. Latin táncok is, de ha sportnak tekintjük, akkor sensual táncok igazán szexik, mint pl. bachata, kizomba, tarasha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!