Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen rossz érzés fizetni a szexért?
Mondhatjuk, hogy jól állok anyagilag. Nem lenne probléma minden nap hivatáshoz járni, vagy fenntartani több "sugar" kapcsolatot is párhuzamosan. Beleférne.
Régebben érdekelt ez a téma, ki is próbáltam (nem a hivatásost), de olyan rossz érzés volt. Valahogy olyan unfairnek éreztem, hogy fizetnem kell a szexért. Még akkor is, ha tudom, hogy az ilyen vonzó lányokra óriási a kereslet, és nyilván sokan ki is használják ezt...
Férfiak, ti hogy vélekedtek erről?
😂😂😂 mekkora kamu...
Ha meg tudsz keresni csak qrvára havi 3-500 ezret és mellette még marad is, és nem tudsz csajozni, akkor azt hiszem nincs több kérdésem a témába...
Főleg nem az hogy nekem miért nem volt soha nőm..😂😂😂
Azért érzed magad rosszul tőle mert a konzervatív felfogásban (ami jelenleg is uralkodó itthon) nem elfogadott a prostizás.
Én is voltam már ilyen helyen és nekem nem volt rossz érzésem.
Ő a szex lehetőségét kínálja fel te pedig élsz ezzel. Ez egyfajta szolgáltatás amit igénybe tudsz venni.
És ahogy a mondás tartja: "Ingyen leves nincs"
Én is átmentem nagyon hasonló érzéseken. De az én történetem egy fokkal még bonyolultabb. Ugyanis én mozgássérült vagyok. Nem vagyok tolószékes, hanem bottal járok.
Tudom, hogy sokan azt gondolják, a magam fajta csak úgy jut szexhez ha fizet érte.
Igen, az én fejemben is ott voltak ezek a kérdések, hogy tényleg csak így jutok szexhez? Hogy hiába vagyok kedves a nőkkel, végül mégis csak ide jutok?
És épp az ilyen kérdések/gondolatok miatt nagyon nehezen szántam rá magam, hogy fizessek a szexért.
S ezek a gondolatok újra és újra visszatartottak hosszú időre. De végül rá kellett jönnöm egy nagyon egyszerű dologra. Arra ha kicsit megismerem a hölgyet, és jól el tudunk beszélgetni, megvan a szimpátia akkor már abszolút nem zavar, hogy közben fizetek neki a szexért.
Én ugyanezt javaslom neked barátom! Ha rossz érzés fizetned, hát Ismerd meg egy kicsit jobban ezeket a nőket.
És meglátod megváltoznak ezek az érzéseid. Azt nem tudom hogyan, de ez majd elválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!