Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is rossz érzés az hogy rajta kívül mindenki szexel?
Mindenkinek van párja, még a fiatalabbaknak is. De nekem sosem volt még pedig már 22 vagyok 😥
Kívülállónak, és lemaradva érzem magam nagyon másokhoz képest.
Pedig ha a kienezetemet nézzük akkor nem nézek ki annyira rosszul, és sokkal előnytelenebb fiúkat látok lánnyal.
Más is van aki így érez?😕
A lányoknak a magabiztosság kell, valószínű azért nem volt meg barátnőd (és lehet amiatt nem i lesz) mert nem mersz megszólítani egy lányt, vagy nem ismered fel azt a helyzetet, ahol érdemes megszólítani egy lányt.
Egyébként 16 éves koromig éreztem így. 17 éves koromra magabiztisabb lettem, s pár hetre rá lett is baratnom
mert valszeg azok az előnytelen fiúk oda mernek menni a lányokhoz és mernek beszélgetni velük.
Több nem is kell. Te hányszor kezdeményeztél már beszélgetést idén lányokkal, akik tetszettek neked?
Nem.
Én nagyívben szarok rá ki mit csinál vagy mit nem csinál.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!