Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen rossz érzés fizetni a szexért?
Mondhatjuk, hogy jól állok anyagilag. Nem lenne probléma minden nap hivatáshoz járni, vagy fenntartani több "sugar" kapcsolatot is párhuzamosan. Beleférne.
Régebben érdekelt ez a téma, ki is próbáltam (nem a hivatásost), de olyan rossz érzés volt. Valahogy olyan unfairnek éreztem, hogy fizetnem kell a szexért. Még akkor is, ha tudom, hogy az ilyen vonzó lányokra óriási a kereslet, és nyilván sokan ki is használják ezt...
Férfiak, ti hogy vélekedtek erről?
Szerintem ez azért lehet, mert legbelül komoly kapcsolatra vágysz és ha fizetsz, akkor legbelül tudod, hogy ez csak szinjáték.
Mindegy, hogy hivatásos, erotikus masszőr aki csak kiveri a végén, vagy aranyásó a csaj, attól még mind szinjáték (szerintem).
Ez van akkor ha csak pénzért vagy valaki...
Illetve ennyit ér a pénzed hogy egy rendes nőt nem tudsz fogni magadnak mert nincs benned annyi kurázsi :D
Ha ingyen is lehet ilyen nőd, akkor meg minek fizetnél érte? Magad ellen beszélsz.
Ötös: Igen, igazad lehet.
Hatos: Kurázsi? Kétlem, hogy a bátorságomon, kitartásomon múlna a dolog.
Hetes: Szerinted az élet egy determinisztikus rendszer? Kell n pont a jó nőköz, és ha az megvan, akkor bármikor "kapsz" egyet, különben meg nem? Írtam, hogy nehezen ismerkedem. Azt is írtam, hogy voltak (múlt idő) nagyon szép barátnőim. Nem mellesleg nem fizetnék, pont erről szól a kérdés...
“Nehezen ismerkedem”
És most akkor mit kéne tenni? Valaki fogja a kezed, vagy ismerkedjen helyetted? :D Ha se fizetni nem akarsz, se nem tudsz ismerkedni, akkor nem nagyon lesz nőd...nem szoktak az égből ölbe potyogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!