Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nem merem levenni a melltartót?
Figyelt kérdés
Hónapok óta együtt vagyunk a barátommal de még soha nem látta a melleimet, mindig sikerült kikerülnöm a témát. Szexhez - alváshoz sem veszem le, mert szégyellem őket és nincs pénzem plasztikai műtétre.
Pár napja rimánkodik, hogy vegyem már le.. nem akarom, hogy emiatt szakítson velem de azt sem, hogy undorodjon.
Szerintetek merjem felvállalni a csúnya lógós melleimet? Nem ez az egyetlen testi hibám, de ez a legzavaróbb mind közül.
Ehhez hasonlít, csak jobban elállnak egymástól: [link]
2019. júl. 27. 11:38
11/17 anonim válasza:
A volt barátnőmnek is ilyen volt...pont nem érdekelt,h olyan.Faltam nyaltam neki :D
12/17 anonim válasza:
En szakitanek veled es undorodnek amiert nem veszed le :P
13/17 anonim válasza:
Az én barátnőm még csak 16 éves de neki is ugyanilyen mellei vannak. Én imádom őket. És 1. Nap amikor össze jöttünk már akkor én vettem le róla a melltartót.
14/17 anonim válasza:
Nem lenne szabad szégyenlős lenne, jó hogy még nem dobott téged a pasi.
15/17 anonim válasza:
Szerintem vedd le neki nyilvan sejtheti ekkora mell nem all mint a covek. Ha meg emiatt elhagy az legyen az o baja.
Van mas ferfi akinek tobb esze van annal minthogy mell kinezete alapjan valaszt not. 33F
16/17 anonim válasza:
Egyáltalán semmi baj nincs a ciciddel. Az enyém hasonló, és még eddig nem volt panasz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!