Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa a mai világban, ha engem nem vonz a szexkapcsolat, alkalmiszex?
Figyelt kérdés
Számomra a szex több,mint szeretkezés. Én úgy gondolom,hogy számomra elengedhetetlenek az érzelmek.
F
2019. júl. 26. 21:53
11/15 anonim válasza:
de ezt az 56omat meg ugy mondod mint ha te isten lennel a 91el en meg egy lepras beteg ...
12/15 anonim válasza:
A 37%-os oktat hogy hogy lehet magas %-ot elérni :D Csúcs
13/15 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire furcsa, de engem sem vonz. A társadalmat inkább ez építi, mint a szexkapcsolat, amibe pl. véletlen becsúszik egy gyerek, akire a szülők nem számítottak és nem tudnak normális anya-apa képet mutatni neki.
14/15 anonim válasza:
Hahó,még léteznek olyan pasik. akármennyire hihetetlen egyesek számára
15/15 anonim válasza:
Az én szememben az a fura akit vonz. Legalább szorult beléd egy kis érzelmi intelligencia, és nem csak lelketlen b#szást akarsz. Végre valami normális pasi, erre lehordjátok mindennek...
Mi is a baj ezzel a kérdéssel? Ja, hogy olyanok véleményére akart alapozni akikben nincs semmi EQ, erkölcs, és annyi minimális intelligencia hogy normálisan megválaszoljanak egy kérdést. Igen kérdező, ez tényleg nagy hiba volt, de a kérdésed helytálló, mert bizony ebben a világban eléggé furcsának érzi magát aki normális!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!