Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, számotokra izgató lenne a tudat, hogy egy pasi a ti képetekre masztizik?
igen.előfordult ilyen.rajta kaptam..
A családjaink jóba vannak, sok sok éve. Én 19 voltam, ő 32.
Nálunk voltam, nyár volt, mert volt egy nagy medencejük. Olyan igazi, földbeásott, vízfűtéses. Imádtam. És csak pár háznyira laktak. A vendégszobába öltöztem át, ott hagytam a cuccaim. Fürdés után bementem öltözni a srác meg a tangámmal a farkára rakva maszturbált. Nagyon össze vesztünk először, tetszett a dolog, de az nem hogy a cuccaimhoz hozzá ért. Tudtam hogy tetszem neki de nem hogy ennyire. Haza siettem. Facebookon beszéltünk, mert izgatott dolog, hülyén éreztem magam, mert mindig is tetszett a srác.
Másnap megint mentem, akkor csak ketten voltunk otthon, direkt úgy csináltam mint aki nem veszi észre hogy néz. És elkezdem felső nélkül fürödni. Kihivtam hogy segítsen mert nem nyilik a napozóágy. A melleimet csak a karommal takartam. Segített, nem kicsit volt zavarba. Én meg elfeküdtem. Nézett majd kérdezte hogy segithet e még valamit? Mondtam hogy bekenhetne naptejjel. Persze, szívesen. Én meg letoltam a bikinialsómat is,hogy mindenhol kellene. Már dudorodott a nadrágja úgyhogy oda mentem és mondtam hogy ne aggódjon, én is akarom. Végül egész délután és éjjel együtt voltunk a szobájában. Ennek már 2 éve és még most is együtt vagyunk. :)
Úgyhogy egy ilyen dologból is sülhet ki jó dolog.:)
5 vagyok. Nem az a rémisztő, hogy megkívánja.. hanem az tud rémisztő lenni ahogy ezt kezeli. Meddig megy el mondjuk a képeimmel. Felmegy facebookra kicspja és annyi akkor oké. De ha betegesen vonzódik, képeket ment le, szerkesztgeti, telefonján, laptopján hordozza, háttérképnek beállítja stb.
Nekem volt arra példa, hogy postán kaptam ajándékokat titkosított feladóval. Még fényképet is küldött magáról az úriember, akit még soha nem láttam. Vonzódás és vonzódás között is van különbség. Na az én hódolom pl rémisztő számomra és tudatomra adta a a szimpátiáját, sőt lakcímem, telefonszámom, telefon típusát is megtudta, pedig nem vagyok egy tükrös szelfis, világhálóm mint megosztó lány. Na ez a rémisztő.
Volt már ilyen és kiröhögtem.
Aztán otthon arra a tudatra masztiztam, hogy ő épp a képemre veri ki.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!