Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni az ovszervalsarlakor hogy milyen meretu az ovaszer?
En ovszervalsarlakor amikor ovaszert vettem,tul nagyot vettem.
Mikor hazamentem...akkor lattuk,hogy a kettobol egyik negereknek valo :)
Mivel szuken lettunk idovel a kottonnak...elhasznaltuk!! Es nem lett gyerek...
Személyes tapasztalat.
A barátnőm ezt mondja.. Hogy aktus után fáj , illetve "ég" a puncija.. És mikor PlayBoy-t húzok, akkor nincs ilyen probléma..
Innen tudom.
Utolsónak. A durexnek a síkosítója kezdi ki a dolgokat (ami az óvszereken is szokott lenni), de nem mindenkinek, csak annak, aki erre érzékeny. Én mindig durexet használtam eddig és semmi bajom nem volt belőle. Ebből volt egyszer itt egy kérdés pár hónapja (már nem emlékszem rá) és ott pont ezt vitatták, volt aki mondta, hogy nekik is, volt akinek nem.
Kérdező: én durexen szoktam látni ráírva mm-ben a méretet hátul a leírásban (pici betűvel). Asszem van egy speckón, ami 53-as és nem 55-ös. Emlékszem nekünk azt kellett venni az exemmel, hogy ne csússzon le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!