Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan lehet tudni az ovszerva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni az ovszervalsarlakor hogy milyen meretu az ovaszer?

Figyelt kérdés
Neztem de nem lattam aemmilyen jelzest,igy nem tudom milyen meretre valo.

2019. júl. 24. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb óvszer jó a férfi lakosság farkának 95%-ára, 13 centisre éppúgy, mint 19 centisre és vastagságban is a legtöbb emberére. Ha olyan különleges farkad van, hogy nem jó rád egy sima bolti óvszer, akkor rendelj inkább a neten külön neked valót
2019. júl. 24. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Rá van írva a dobozára a mérete, ha nincs akkor az átlagos méretű (52-55 mm).
2019. júl. 24. 18:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem azert kerdeztem mert nagy kell,epp forfitva.ha nagy,hasznalhatatlan
2019. júl. 24. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

En ovszervalsarlakor amikor ovaszert vettem,tul nagyot vettem.

Mikor hazamentem...akkor lattuk,hogy a kettobol egyik negereknek valo :)

Mivel szuken lettunk idovel a kottonnak...elhasznaltuk!! Es nem lett gyerek...

2019. júl. 24. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak különböző méretek. Válogass köztük.. Ne a Tesco-ban vedd, hanem ilyen drogériákban, ahol lehet válogatni, és nem tolnak hátulról, hogy na igyekezz.. Normálisan, nyugodtan megveszed.. A Durex a legjobb minőség, csak az az egy baj van vele, hogy kikezdi a puncit.. A PlayBoy is elég jó.. Drogériákban találsz.. Ne egyet, ne kettőt vegyél, hanem vegyél meg egy dobozzal, amiben van 20 db.. És otthol próbálgathatod. Remélem tudtam segíteni.
2019. júl. 24. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
#5 Hogy érted hogy a durex kikezdi a puncit?
2019. júl. 24. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Személyes tapasztalat.

A barátnőm ezt mondja.. Hogy aktus után fáj , illetve "ég" a puncija.. És mikor PlayBoy-t húzok, akkor nincs ilyen probléma..

Innen tudom.

2019. júl. 24. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Ja de ez nem mindenkire igaz. És a durex síkosítótól van ilyen probléma?
2019. júl. 24. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

Utolsónak. A durexnek a síkosítója kezdi ki a dolgokat (ami az óvszereken is szokott lenni), de nem mindenkinek, csak annak, aki erre érzékeny. Én mindig durexet használtam eddig és semmi bajom nem volt belőle. Ebből volt egyszer itt egy kérdés pár hónapja (már nem emlékszem rá) és ott pont ezt vitatták, volt aki mondta, hogy nekik is, volt akinek nem.

Kérdező: én durexen szoktam látni ráírva mm-ben a méretet hátul a leírásban (pici betűvel). Asszem van egy speckón, ami 53-as és nem 55-ös. Emlékszem nekünk azt kellett venni az exemmel, hogy ne csússzon le.

2019. júl. 24. 18:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Oke!!!
2019. júl. 24. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!