Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon elszúrtam az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszúrtam az első szopásomat?

Figyelt kérdés

Ő tapasztalt ember, nagyon sok nője volt már. Ő inkább erőltette a dolgot, már nagyon vágyott rá, én inkább csak belementem. Most nő a kettő alsó bölcsességfogam, közepes erősségű szájzáram van, hiába nem nagy a farka, csak kb. a felét tudtam bekapni, és utána is öklendeztem már. Nem is ment el. Utána azt mondta, hogy nagyon izgató voltam és ahhoz képest, hogy nekem ez volt az első, élvezte a dolgot.

Nagyon elszúrtam az egészet?

2019. júl. 24. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
gyakorold minél többször,majd belejössz.
2019. júl. 24. 17:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen elszúrtad és mivel ezt ide kiírtad jelentem a rendőrségnek lenyomoznak és ezért kaphatsz 1-2 évig terjedő szabadságvesztést. A vád: nem tudsz szopni.
2019. júl. 24. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Típikus nő. Csak mi képzeljük túl a dolgokat, ha azt mondta a pasi h élvezte akkor az úgy is volt!

Majd sokat gyakolrosz rajta, és ha hagyod h irányítson akkor idővel biztos nagyon jól fogod csinálni.

L

2019. júl. 24. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Van még hova fejlődnöd.
2019. júl. 24. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha el sem élvezett akkor csak duma hogy jó volt neki. Ha valóban jó akkor kitör mint a vulkán.

Viszont nem is csoda hogy nem élvezte. Alapból egy gyökér hogy erőltette, ráadásul miközben egészségügyi problémával küzdesz...

Nem is értem, miért mentél bele.

Most ilyen kételyek gyötörnek, és ilyen rossz élmény lett neked az első. Ennek így semmi értelme nem volt.

2019. júl. 24. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Nehogy azért csináld mert neked is jó és még bajod sincs közben...
2019. júl. 25. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!