Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam az első szopásomat?
Ő tapasztalt ember, nagyon sok nője volt már. Ő inkább erőltette a dolgot, már nagyon vágyott rá, én inkább csak belementem. Most nő a kettő alsó bölcsességfogam, közepes erősségű szájzáram van, hiába nem nagy a farka, csak kb. a felét tudtam bekapni, és utána is öklendeztem már. Nem is ment el. Utána azt mondta, hogy nagyon izgató voltam és ahhoz képest, hogy nekem ez volt az első, élvezte a dolgot.
Nagyon elszúrtam az egészet?
Típikus nő. Csak mi képzeljük túl a dolgokat, ha azt mondta a pasi h élvezte akkor az úgy is volt!
Majd sokat gyakolrosz rajta, és ha hagyod h irányítson akkor idővel biztos nagyon jól fogod csinálni.
L
Hát, ha el sem élvezett akkor csak duma hogy jó volt neki. Ha valóban jó akkor kitör mint a vulkán.
Viszont nem is csoda hogy nem élvezte. Alapból egy gyökér hogy erőltette, ráadásul miközben egészségügyi problémával küzdesz...
Nem is értem, miért mentél bele.
Most ilyen kételyek gyötörnek, és ilyen rossz élmény lett neked az első. Ennek így semmi értelme nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!