Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha videóra szeretném venni az első szopásomat? Mit gondoltok?
Párommal gyakran csinálunk videókat, csak úgy poénból.
Bár inkább nálam van a cam és ún POV videók készülnek, de előfordul, hogy átveszi, bár ilyenkor mindent vesz, csak azt nem, amit kellene.. Mondjuk a 'végjátéknál' az én kezemből is kifordul a szerkezet.
Van olyan, hogy fáradt/kedvtelen vagyok a melótól és igény lenne a szolgáltatásra, de...
Ilyenkor betolja az egyik videt és nem sok kell, hogy harckész állapotba legyek. Bármennyire is tudja, mi a kedvenc poresz kategóriám és bármilyen jó videót tol be, az sem hoz lázba, de a privát felvételek... pláne, hogy még beöltözős/szerepjátékos megoldás is izgatja...
Szóval hajrá.
Nem írok ort, de nem vagyunk mai gyerekek
Mármint ő öltözik be. Egész komoly ruhatára van erre a célra. Legyen az a szexi doktornő, aki megvizsgál, vagy éppen a kikapós házvezetőnő, de a pótmeccsező diáklány is szétteszi a lábát a jobb jegyért, jópár "fétis" ruhadarab, pl 'catsuit'-ok, latex gear-ek, stb...
de igen, volt olyan is, hogy én "öltöztem be". Azaz "büntiből" azt a tangát kellett viselnem 24 órán át, amit legszívesebben látok rajta. Érdekes élmény volt. Mondanom sem kellett, hogy erre be is volt indulva, úgy kellett visszafogni, hogy 1-2 nyilvános helyen ne essen nekem.
Na érted már?
Egyébként meg attól, hogy női ruhát vennék magamra, nem travi lennék, a hiedelmeddel ellentétben, hanem crossdresser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!