Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sejti hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy 28 éves pasi, akihez nagyon vonzódom. Ahányszor találkozom vele, mindig ugrat, flörtöl velem, megérint szóval ha nem tévedek akkor tetszem neki. Fiatalabb vagyok nála, és még nem nagyon flörtöltem így senkivel, ezért csak nevettem, mosolyogtam zavarban voltam stb. Külsőre nem öltözködöm "szűziesen" de k**rvásan sem. 😅 Szerintetek ezek alapján, hogy zavarban vagyok meg ilyenek sejti hogy szűz vagyok, és tapasztalatlan? (Remélem nem írtam össze-vissza és érthető a lényeg 🤦♀️)2019. júl. 24. 15:02
1/13 A kérdező kommentje:
És ha sejti, szerintetek zavarná?
2019. júl. 24. 15:04
2/13 anonim válasza:
Sok lány van aki nem szűz, mégis zavarban van. Ebből szerintem nem tudja.
3/13 anonim válasza:
Az írásod alapján 15 lehetsz. Ne kezdj 28 éves férfival.
4/13 anonim válasza:
Normális pasast nem zavar az hogy szűz vagy.
5/13 anonim válasza:
Ha ő elég tapasztalt, akkor leveszi a reakciódból, hogy ha nem is konkrétan szűz, de hogy tapasztalatlan vagy. Ha elég türelmes, akkor meghódít. :)
6/13 A kérdező kommentje:
18 vagyok, ne aggódj :D
És ő "kezd" velem, nekem meg nincs ellenemre, de nem is ez volt a kérdés :)
2019. júl. 24. 15:06
7/13 anonim válasza:
Szerintem örül hogy lyuk van a fenekén és hogy szóba állsz vele.
Fogalma sincs arról hogy szűz vagy e vagy sem.
8/13 anonim válasza:
A helyzet az,bár én 41 vagyok,de megragadnék minden pillanatot,hogy egy 18 éves szóba álljon velem,főleg ha esetleg még pina is akadna.A válaszom: nem,nem tudja hogy szűz vagy,és hidd el,hogy úgy örül majd neki,mint én ha megkaphatnék egy szüzet
9/13 anonim válasza:
#6: 18 évesen hagyd a 28 éves bácsikat. 😉
Szüzességet meg ne alkalmi kapcsolatban veszíts el.
Szegény,neked nincs méltóságod
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tulajdonítok a szüzességnek nagy jelentőséget, bízzak meg benne, legyen jó fej, működjön a kémia, ennyi.
Nem akarok várni többet a nagy szerelemre csak ezért. Amúgy ha egy fiú így veszíti el akkor vagány, ha lány akkor nincs méltósága? Hagyj már a hülyeségeddel :D
2019. júl. 24. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!