Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is baj ha egy lány perverz? 23/L
Miért lenne baj? Ezt hol hallottad?
F/28
Nem baj, sőt...
Az a baj, hogy nagyon ritka.
ki mondta, hogy baj?
akkor vele ne legyél perverz, ennyi :D
mondjuk én találkoztam olyan vágyakkal amik nekem már nagyon soknak bizonyultak, szóval addig nem gond amíg megvannak a megfelelő szabályozások :)
F
Az emberek hajlamosak egyfajta erkölcsi magaslovon ülve pálcát törni mások feje felett. Teljesen mindegy, hogy a másik perverz, vagy csak azért mert 5 év alatt 2 partnere volt. Azt is megszólják ha egy fiatal csinos lány felvesz egy rövidebb szoknyát.
Félelem az újtól (vagy saját maguktól), a saját értékrendjük védelme, frusztráció, irígység - bő a tárház, hogy ki miért ítéli el. Ugyanakkor nagyon sokan vannak akik nem ítélik el, hanem inkább élnek vele :)
Ez annyira tág fogalom mert kinek mi a perverz!
De van perverz lány??
Mi lenne ha leírnád hogy mi a frászra gondoljunk?
Legutóbbi magát perverznek mondó csaj ia full ostoba volt mint a többi "perverz". Köszi, de nem kell idegesítő némber!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!