Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják perverz vagyok, és ez lehet így is van, de engem ez leköt. Ti hogy vagytok ezzel?
Sokszor kérdezek olyat az online ismerőseimtől, hogy lenne e kedvük videó sexhez, vagy csinálunk giffet/videót amin nem látszik a fejünk és elküldjük egymásnak. Általaban megbeszeljuk, hogy a video elejen pl a kezunkkel mutassunk valamit, hogy tudjuk hogy nem egy fake videot nezunk.Van aki ebbe belemegy, van aki nem es van olyan, aki gondolkozik rajta egy ket napot es vegul o is elismeri, hogy ez csak nem lehet olyan rossz szorakozas 😅 és ő is kíváncsi és kipróbálja ezt a dolgot.
A probléma, hogy egyszer ez szoba jött és megemlítettem az egyik barátomnak és azt mondta hogy hülye vagyok és ó biztos nem csinálna, mert szégyenlős, még éhez hasonló dolgok. Én annyit mondtam neki erre, hogy " ugye tudod, hogy nem ismerjük az illetővel egymást és a fejünket nem videozzuk?" Általában ál fiókokról vagy olyan fiókot(skype vagy DC, de néha Face is) használunk, amin nincsenek megadva a valós dolgaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!