Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasim fingik az oké, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim fingik az oké, ha én az baj?

Figyelt kérdés
ha o fingik akkor arra fogja hogy rosszat evett és beteg (amugy nem) ha véletlen én fingok akkor fintorog fújjog. miért nem finghatok nokent en is ugy mint egy férfi? miért kell szégyellnem magam emiatt? mi a kulonbseg?

2019. júl. 23. 22:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék.

Szívesen.

2019. júl. 24. 00:54
 22/29 A kérdező kommentje:

utolsó: kösz.

érdekes mindenkinek hirtelen milyen toleráns pasija van és csak az enyém fújjog :D

2019. júl. 24. 08:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak a tiéd játsza a dedóst. Nem tudom hány éves, de ha elmúlt 15 akkor még inkább szánalmas amit csinál
2019. júl. 24. 09:17
 24/29 A kérdező kommentje:
miért dedós viselkedés undorodni attól ha egy nö fingik? akkor az is komolytalan ha én undorodom fingó pasiktól? mert szerintem nem az
2019. júl. 24. 09:29
 25/29 mantis religiosa ***** válasza:
100%

Nem maga a fingás a gond, hanem a kettős mérce. Ami nem szeretném, hogy velem megtörténjen, azt másokkal sem teszem meg. Ha zavar mások szellentése, Én sem fingok más orra alá.

Amúgy már maga a tény is meglepő, hogy emberekkel valaki tud kapcsolatban élni.

2019. júl. 24. 09:58
 26/29 anonim ***** válasza:
62%

Nem teljesen értem, hogy mi nem világos.

Egyrészt vannak biológiai (pontosabban fiziológiai) tények, melyekkel jó tisztában lenni: minden ember vastagbelében vannak bélbaktériumok, melyek a normál flóra részei. Ezek gázokat termelnek, melyek "fingás" formájában távoznak.

Másrészt több ezer éve léteznek hagyományos férfi és női társadalmi szerepek, míg a feminizmus csak az 1800-as évek végén (csak kb 200 éve!) jelent meg. Szerintem innentől kezdve egyértelmű, hogy bár a nők -teljesen jogosan- egyre inkább egyenlőek pl tanuláshoz való jog, szavazati jog stb, a hagyományos társadalmi szerepek megmaradtak (legalábbis egy részük).

A nő dolga a szülés, a háztartás vezetése (mosás, főzés, vasalás, mosogatás, takarítás), gyereknevelés. A férfi dolga megkeresni a pénzt, eltartani a családját. Ehhez jön hozzá, hogy Apa hazamegy, Anya ad neki vacsorát, Apa megnézi a meccset, sört iszik, fingik meg böfög pár férfiasat, majd a meccs után Anya kielégíti Apát, aki elfáradt a melóban, és belerakja Anyába a második/harmadik gyereket. Aztán alvás.

Nyilván ma már nem ennyire sarkos a dolog, de ahogy a férfias és nőies munkákat is megkülönböztetjük mind a mai napig, bizonyos cselekvéseket is nőiesnek vagy férfiasnak ítél a társadalom. Ha egy fiú babázik, az lányos, ha egy nő fingik, az férfias, nem "illik" egy nőhöz.

Végül jelezném, hogy nem a saját véleményemet írtam le, csak felhívtam a figyelmeteket, hogy egy mozgalom, ami 200 éve indult el (bármennyire is jogosan), nem tud seperc alatt elsöpörni egy többezer éves hagyományt. Valamint a kommentem csak a társadalomról alkotott véleményemet tükrözi, nem az én saját véleményemet.

2019. szept. 23. 22:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Lennék a helyedben kérdező 😀
2020. nov. 17. 01:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Bocs nem ide akartam 😂
2020. nov. 17. 01:06
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"Apa megnézi a meccset"

Bizony, ez is egy ezer éves hagyomány. A meccsnézés ősibb a feminizmusnál is, ezért ilyen szerves része a társadalomnak.

2020. nov. 17. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!