Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasim fingik az oké, ha én az baj?
Figyelt kérdés
ha o fingik akkor arra fogja hogy rosszat evett és beteg (amugy nem) ha véletlen én fingok akkor fintorog fújjog. miért nem finghatok nokent en is ugy mint egy férfi? miért kell szégyellnem magam emiatt? mi a kulonbseg?2019. júl. 23. 22:57
11/29 A kérdező kommentje:
kettes kérdezö és többiek.. ez váló ok? ha nem tolerálja hogy galambokat eregetek?
2019. júl. 23. 23:11
12/29 anonim válasza:
Általános vélekedés hogy "A lányok nem pukiznak, mindössze apró csillámokat puffogtatnak, ami úgy hangzik, mint egy egyszarvú gyönyörű kacaja és az illata pedig olyan, mint a szivárvány." :) komolyra fordítva a szót,sok mindent elárul a kapcsolatotokról ha őt zavarja a szellentésed,bezzeg ő az orrod alá dörrenthet...egy igazi tuskó! Férfitársaim nevében én kérek elnézést!A felfogás a szégyen,s ne fogd vissza magad mert roppant egészségtelen visszatartani!Talán keresned kellene egy érett partnert...
13/29 mantis religiosa válasza:
Kamu kérdés. A lányok nem tudnak fingani. :-)
14/29 A kérdező kommentje:
"Szabad fingot mindenkinek!" ezt imádtam:D:D
2019. júl. 23. 23:16
15/29 A kérdező kommentje:
12. : finganak a csajok és mindenféle gusztustalan dolgot müvelnek el se hinnétek.
2019. júl. 23. 23:25
16/29 anonim válasza:
12-es vagyok! Égne a pofám ha letolnám a nőt akit szeretek minden egyes alkalommal amikor fingik...Imádom a csajt,és ebbe az is beletartozik amikor pukizik.A "szabad fingot mindenkinek"tényleg nagy poén :D pólókra kellene nyomtatni :D bár egy zsúfolt buszon nem biztos hogy ez a liberális gondolkodás kifizetődő lenne :D
17/29 A kérdező kommentje:
tüntetni kéne meg egyesületet létrehozni "nök a szabad fingért" néven:D:D
2019. júl. 23. 23:39
18/29 anonim válasza:
Kerdezo a Te pasidnak sulyos. Noifingundoritisze van. Azonnal pszichologus!
19/29 anonim válasza:
ami a tüntetést illeti-ha szent célról van szó...
20/29 anonim válasza:
A pasid egy gyökér. Érdekes az én barátom nem akad ki ha én fingok, mert nem ragadt le egy óvodás értelmi szintjén. Szerintem dobd ki és keress valaki értelmeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!