Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim borzasztó sokat fingik. Tuti, hogy ez már egészségtelen, de nem tesz ellene, én meg undorodom tőle. Mi legyen?
Persze,hogy van ilyen szer- lapátnyéllel pofán csapni!
Milyen dolog az,hogy "összefossa" a szobát....
Van wc -fingjon oda!
Ha nekem akarná megmondani a barátnőm, hogy mit ehetek, nem kéne gondolkozzon azon, hogy elhagy, úgy repíteném, mint macskát sz*rni.
Persze én egészségesen táplálkozom, azonban az étrendem fontos, és nem dobom csak úgy el. Szinén utálom a halakat.
Fingásról annyit, hogy látta rajtad, hogy az elején nem szóltál, elfogadtad, ezért elkezdte természetesnek venni. Mondd meg neki, hogy azt a pasit akarod visszakapni, aki a párkapcsolat elején volt, ha nem megy el az orvoshoz vagy csinál magával valamit, akkor elgondolkozol a kapcsolatotok jövőjén.
S felírhatja magát a legviccesebb okok, miatt dobtak, listára.
Megértelek, tényleg nem egyszerű így.
A legnagyobb gond az, hogy ez valóban valamilyen tünet lehet. Arra próbáld rávenni, hogy menjen el ezzel orvoshoz, mert nem az a kínos, ha ott beszél róla, hanem az, hogy állandóan fingik.
Azt pedig nem értem, ha tudja, hogy téged idegesítenek ez a poénok, akkor miért nem áll le vele? Ez inkább ok lenne a hazaköltözésre, és ezért egy szava se lehetne.
Azt én értem, hogy a szellentést nem lehet (örökké) visszatartani, és aminek ki kell jönni, az kijön. De ehhez kommentárt is fűzni viszont egyáltalán nem kötelező! Ahogy a másikat direkt ezzel idegesíteni sem az.
A baj az, hogy ha elkezdtél tőle megundorodni, akkor az többnyire egy visszafordíthatatlan folyamat. Ha nem megy el orvoshoz sem, és nem hagyja abba a baromkodást, akkor kiérdemelte, hogy otthagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!