Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim borzasztó sokat fingik. Tuti, hogy ez már
egészségtelen, de nem tesz ellene, én meg undorodom
tőle. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Éjjel nappal rengeteget fingik és iszonyat büdös. A leggázabb az, hogy még poénosan kommentálja is, nekem meg már felmegy a pumpám. Mondtam neki többször, hogy valamit csináljon magával, mert esküszöm azon agyalok,hogy megfogom magam és hazaköltözök. Eddig "csak " reggelre állt áporodott fingszagba az egész szoba, mostmár napközbe is ha pihen. Kajak fingszag veszi körül. Nagyon durván nyomja, undorodok tőle. Orvoshoz nem akar menni, ha meg különvonulok aludni tőle, megsértődik. 4 Éve vagyunk együtt, egyre parasztabb ilyen téren. Mindig ráfogja, hogy jaj hát a karfiol, vagy a tojás, vagy teljesen mindegy "dolgozik a pörkölt " Hányinger... Ugyanazt esszük én mégsem produkálok ilyen durvákat. Ráadásul a zabálást sem képes visszafogni. Simán 3x annyit eszik mint én. Természetesen hús, krumpli, tészták, fehérkenyér....Én már teljesen külön kajákat eszek. Neki a hal pl nem kaja, mert nem lakik tőle jól, a zöldségre is fintorog hogy az nem laktat. Csak a zsíros nehéz kaja neki a kaja. Nem tudom mit vár, de engem rohadtul idegesít és nem hiszem, hogy miatta nekem ilyen durva állandó fingszagba kell legyek. Nincs erre valami gyógyszer vény nélkül? Komolyan a szakításon gondolkozok, mert már régóta ez van.
Én azt csinàlnàm,hogy kiköltöznék a hàlóból és a szexet megvonnàm tõle amíg nem vàltozik.
Én a baràtnôm elõtt soha nem fingok és böfögök,alap tisztelet.
Ahogy mondom soha.
Mosdóba csak úgy megyek el,hogy telefujom parfümmel a WC-t.
Szakíts vele egy bunkó suttyó a pasid,keres egy igényes igazi férfit aki tud bànni a nõkkel.
2017. jan. 19. 09:32
13/24 anonim válasza:
Dobd ki! És nem csak a fingás miatt. Ez a pasas konkrétan leszar téged! Nem tisztel, nem akar neked tetszeni, nem érdeklik az érzéseid. Ráadásul igénytelen is, hogy tonnaszámra zabálja az egészségtelen kajákat. Ha vele maradsz, pár év múlva egy elhízott, tuskó, lusta alak lesz, aki egész nap a TV elõtt fog fingorászni, totálisan leszarva téged. Én egy ilyen undorító, bunkó alakot már régen kitettem volna a helyedben!
2017. jan. 19. 09:46
14/24 anonim válasza:
Ahogy utolsó mondja.
Ez a pali egy szégyen a férfiak szégyene.
Pár múlva zsíros sörhasú,TV előtt fingo,nyitott ajtó mellett WC-ző panelproli lesz,aki majd szidja a rendszert és nem jutott sehova.
Költözz ki a hálóból és vágd a fejéhez,hogy nem vagy hajlandó igénytelen bunkóval egy ágyban aludni a szexet meg felejtse el most,keressen magának egy elhízott dagadt zsíros hajú fingó nőt,pont neki való.
Vagy kajakra egy igényes palival csald meg,az ágyatokban,ha ő nem tisztel téged te se őt.
Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten.
29F
2017. jan. 19. 10:01
15/24 anonim válasza:
Pontosan,ahogy a 14-es írja! Nem csak nyitott ajtó mellett WC-ző lesz, hanem piros melegítő nadrágot fog hordani fehér atlétával, melyből kikandikál a hónalj kutya. Miközben te a konyhában fogsz sürgölődni, addig ő jó nagyokat, öblöseket fog büfögni a sörtől, amit meccs nézés közben vedel.
2017. jan. 19. 10:18
16/24 anonim válasza:
Így van.
Én a helyedbe keresnék másik palit,és vagy megcsalnám ahogy mondtam és direkt a saját ágyatokban hemperegnék,a pasi legyen egy jó megjelenésű,aztán majd néz ez a kretén amikor kivágtad,és vissza aláztad.
2017. jan. 19. 10:20
17/24 anonim válasza:
Becsüld meg, lassan kihalóban vannak az ilyen Torrente típusú igazi férfiak. :)
Legyél legalább magaddal szemben annyira igényes, hogy nem egy ilyenre pazarolod az idődet.
2017. jan. 19. 13:06
18/24 anonim válasza:
Istenem, de jót kacagtam egy-két kommenten, feldobtátok a napomat.
Hogy a kérdéshez szóljak: amilyen suttyó a barátod, még neki fog feljebb állni, hogy hogy merészeled, milyen finnyás hisztikriszti vagy, mert rászólsz. Én dobnám.
2017. jan. 19. 13:25
19/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D Hát igen, elégge lexarja a véleményemet.... A lakásba is simán beflangál cigivel, vagy amikor kimegy dohányozni az erkélyre, simán rámnyitja az ajtót a minusz 20 fokba. De a lépcsőházba meg rá nem gyújtana, amig ki nem érünk az utcára, mert nehogy rászóljon valamelyik öreglány a szomszédból, ha meglátja... A szomszédok számítanak, én nem..... Na de mindegy nem panaszkodok annyit... Elhagyni azért még nem fogom egy darabig, megpróbálom változásra bírni, de sok időt már nem kap.
2017. jan. 19. 19:27
20/24 anonim válasza:
Jaj, most rohadt jót röhögtem, koszi a késő esti mókát!
Amúgy elég proli dolog ez az egesz, már megbocsáss nem bántásból mondom.
Én, ahányszor kiereszti a gázt, és még "szellemes" poénokat is tűzdel hozzá, pofán csapnám. De komolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!