Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti bevállalnátok fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bevállalnátok fogamzásgátlót 1 hét randizás után csak mert a srácnak nem megy óvszerben?

Figyelt kérdés
2019. júl. 16. 05:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%
Egy hét után te már lefeküdtél vele? Kicsit sem vagy könnyen kapható nem mondom. Ha már ezt is megtetted ennyi idő után ugyan mindegy ha a gyógyszert is megteszed. Aztán majd nézheted hogy akkor is lelankad neki.
2019. júl. 16. 09:55
 22/30 anonim ***** válasza:
34%
Milyen kedves emberek járnak ide...
2019. júl. 16. 10:35
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
Ne legyél már bolond. Hány évesek vagytok? Ráadásul egy hét...
2019. júl. 16. 10:40
 24/30 anonim ***** válasza:
89%
Inkább ő menjen el pszichológushoz, ha nem megy neki gumiban, minthogy te ezért tablettát írass fel magadnak!
2019. júl. 16. 11:04
 25/30 anonim ***** válasza:
9%

Úgy látszik aki nem gumit hazsnal az le lett pontozva :))

A megszakítás plusz spermicid bevált ,de kinek mi.

2019. júl. 16. 11:05
 26/30 anonim ***** válasza:
87%

"A megszakítás plusz spermicid bevált ,de kinek mi."

Én meg szeretem élvezni az együttlétet, elélvezni és nem a legjobb résznél megszakítani, illetve nem attól tartani, hogy bármikor abortuszra kelljen mennem, vagy megszülni egy olyan babát, akit nem akarok. De kinek mi...

2019. júl. 16. 11:15
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
Kövezettek meg, én letojom, hogy fél eves kapcsolat vagy 10 éves hazasság, az a pasi repül, amelyik erölteti a tablettát...
2019. júl. 16. 20:31
 28/30 anonim válasza:
100%
Hajtsd el a fickót a jó francba.
2019. júl. 17. 17:25
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyértelműen gumi, a legbiztonságosabb (le tudod ellenőrizni ha kiszakadt, tablettánál ki tudja mi üti ki a hatását éppen), véd nemi betegség ellen, ami nagyon fontos még, hogy nem teszi tönkre a szervezeted! Én egy pasi miatt sem vagyok hajlandó szedni, vagy elfogadja a gumit vagy akkor nincs szex.
2019. júl. 21. 09:44
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Kidobnám, mint macskát...ni!

Az, hogy "nem megy" óvszerben, csak ócska kifogás. És az ilyenekkel egyáltalán szóba állnak a nők?!!

Ha nem is ejt teherbe, simán kaphatsz tőleg valami klassz kis fertőzést, mert ha veled egy hét után gumi nélkül akarja, akkor ki tudja hány nyavaját szedett össze a korábbi nőitől ugyanígy...

2019. júl. 24. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!