Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevállalnátok fogamzásgátlót 1 hét randizás után csak mert a srácnak nem megy óvszerben?
Egy hét után semmiképpen.
Volt hasonló partnerem akinek gumiban mindig lelankadt, már néha azthittem miattam ...de már régóta úgy volt nála ez a dolog,Addig megszakítás plusz spermicid krem. De ez sem egy hét után volt úgy elég korai ...
Én is szedtem 3 évig fiatal koromban, tönkre is vágta a szervezetemet. De nem ezért nem tenném, hanem a nemi betegségek miatt, attól ugyanis nem véd a bogyó.
Plusz egy pasi se várja tőlem, hogy oldjam meg az ő személyes problémáját. Ha nem tudja gumiban állva tartani, az az ő gondja.
Egyik oldalról egyértelmű,hogy nem. DE: a védekezés fontos, ahogy az is,hogy a későbbiekben ha komolyan gondoljátok úgyis rendszeres lesz az együttlétetek, tehát valamit ki kell találni ami mindkettőtöknek megfelel.
Ma már léteznek korszerű fogamzásgátlók, az orvos előzetes vizsgálat/labor után felírja.
Ha úgy érzed,hogy ebből tartós kapcsolat lehet menj el orvoshoz, és kérd a tanácsát. Még mindig ott van az is,hogy nem javasolja valami miatt.
Még mindig jobb megoldás az, mintha nem lenne biztonságos a védekezésetek, vagy sosem jönne össze az együttlét.
Hát... Érdekes kérdés. Én képtelen vagyok megbízni a gumiban, számomra nem elegendő fogamzásgátlás, így mindenképpen szednék gyógyszert. Viszont ilyen friss kapcsolatban ettől függetlenül eszem ágában se lenne gumi nélkül kamatyolni.
N
"Van, ami az első szemtől vèd, de nem biztos, hogy azt írja fel a doki."
Azt szedje be azt, akinek két anyja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!