Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami más alternatíva a védekezésre? Ti mit tanácsoltok?
Ez az első komoly kapcsolatom, szedtem fogamzásgátlót, a legalacsonyabb hormontartalmút úgy 7 hónapig. Totál megbolondultam tőle, úgy éreztem nem vagyok önmagam, és rá is ment a kapcsolatom. Hamar rájöttünk, hogy külön nem tudunk lenni, szeretjük egymást, abbahagytam abban a másfél hónapos szünetben a fogamzásgátlót is, azóta megint minden tökéletes, és azóta (lassan egy éve) gumival védekezünk. A barátomnak nincs vele baja, sose panaszkodik, engem viszont kicsit zavar, nem tudom, valahogy durvának érzem néha az anyagát, érzem, hogy más, mint amikor gumi nélkül voltunk együtt. Félek fogamzásgátlót szedni megint, nem merek kockáztatni mégegyszer, de akkor van egyáltalán valami más, lehetőleg hormonmentes (műtét nélküli) alternatíva? Vagy ha nincs, lehetséges hogy másfajta gumit kéne próbálni? 21/l
Előre is köszönöm a segítségeket!
Az értelmes válaszokat köszönöm!
Megszakításos védekezést sosem alkalmaznék, nem tartom biztonságosnak, azt nem érzem igazi védekezésnek.
Jelentős eltérés van az óvszerek minőségében, kialakításában, illetve felhasznált lubrikáns anyagok összetételében. Próbáljatok ki több márkát, típust és azt használjátok amit a legjobbnak tartotok egyedileg.
A fogamzásgátlók több területen tudnak hatni, sőt bizonyos mértékű személyiségváltozást is indukálhatnak, de... - tudod mi jönne a három pont után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!