Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindinette 20-at szedek és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindinette 20-at szedek és most vagyok a szünetem 3. napján. és ma megjött enyhe görcsel. Ez normális?

Figyelt kérdés
eddig csak 1 levelet szedtem be és érdekelne ,hogy mi is történik. 18 éves lány
2010. júl. 10. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
A szünetben kell megjönni vmelyik napon, neked a 3-on jött meg, ez teljesen normális, nem olvastál utána? vszínű h ezek után is a 3-on fog megjönni.
2010. júl. 10. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:
am sztem az enyhe görcs még nem baj:) bár nekem nem szokott lenni
2010. júl. 10. 13:10
 3/9 A kérdező kommentje:

hello.

képzeld ezt a doki nem mondta de hétfön felakartam hivni öt emiatt. olvasni nem olvastam sokat rola , a szülök ellenzik a tabi szedését nemtudnak rola. te is szedsz lindinettét?

2010. júl. 10. 13:13
 4/9 A kérdező kommentje:
a lindinettét 21 napig kell szedni majd 7 nap szünet és ujbol nekem a szünet 3. napján megjött akkor nekem mátol 24 naposak lesznek a ciklusaim?24 naponta fogok menstruálni? huha....
2010. júl. 10. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a szüleid ellenzik, már nem lehet elolvasni a betegtájékoztatót...? -.-" Mindig a 3. napon fog megjönni a szünetben. 21 napig szeded, 7napig nem, 21+7=28 és a 7 napból a 3.on jön meg. Nem igazán értem a problémád. És mielőtt összevissza beszedsz mindent, tényleg olvasd el a tájékoztatót
2010. júl. 10. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az előző írta vszínű mostmár neked mindig a 3-on fog megjönni, de még rendeződhet.nekem pl 5. szokott lenni.

Mindneképp 28 napos a ciklus, tehát a 29-en már beveszed majd a következőt, ennyi, én sem értem h mi a probléma?:)

am ezt szedtem 2 évig, már másikra váltottam.

2010. júl. 10. 14:52
 7/9 A kérdező kommentje:
de igy akkor 24 napos volt a ciklusnapom! ez nem baj ? általában 32 szokott lenni
2010. júl. 10. 15:43
 8/9 anonim válasza:
Énis limdinettét szedek már 4hónapja, és nekemis mindig a 3. napon szokott megjönni. evvel semmi gond nincs, nyugodj meg:)
2010. júl. 12. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értelek még mindig, miért ne lenne normális?A 7 napos szünet vmelyik napján kell megjönnie mindig, neked ez a 3. és nagy valószínűséggel mindig a 3. nap lesz.tehát 4 napot vérezni fogsz mindenképp
2010. júl. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!