Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vádli görcs lehet a trombózis jele (fogamzásgátló szedése miatt)?
Két hete hétvégén tapasztaltam először, hogy reggel iszonyúan begörcsölt a vádlim, utána órákig éreztem még a fájdalmat. Ma reggel ugyanerre keltem fel. Óriási fájdalom a jobb vádlimban. 2 és fél éve szedek fogamzásgátlót, ami ugye növeli a trombózis kialakulását. Nagyon félek, hogy emiatt van a görcs a lábamban. Lehet összefüggés a kettő közt? Hagyjam abba a gyógyszert?
A nőgyógyászom holnap rendel, de biztosan nem lesz szabad időpontja, mert hetekkel előtte be kell jelentkezni hozzá. Kérem segìtsen ha tud valaki!
Olvastam neten, hogy lehet magnéziumhiány is, illetve sajnos minimum napi 8 órát ülök a munkahelyen.
Valakinek saját tapasztalat?
N
Köszönöm a normális válaszokat! Azért lehet nem ártana egy vérvétel, hogy megnyugodjak.
Aki meg azon poénkodik, hogy meghalok, az egy idióta. Majd nézzen utána a trombózisnak és utána vicceskedjen. Mennyi rosszindulatú ember van itt. Hihetetlen :(
Nos, furcsa, hogy egyből trombózisra gondolsz. Pedig van pár árulkodó jel, úgy mint:
- 2,5 éve szeded és csak 2 hete jelentkezett a probléma
- Hogy, hogy nem pont akkor ami óta hőségriadó volt...
Melge --> Izzadás --> folyadék és sóvesztés.
A magnéziumhiány és a kiszáradás tipikus tünetei többek között az izomgörcs. Szedjél magnéziumot és igyál meg 2,5-3 liter vizet naponta. Ha ez után sem múlnak a görcsök akkor menj orvoshoz, addig felesleges magadat is stresszelni ezen..
#7: A trombózis bármikor kialakulhat. Nem gondolom, hogy pl csak 2 hónap után jelentkezhet. Illetve ma reggel is éreztem még a vádlimban a tegnapi görcs "helyét".
Amint lesz időpont az orvosomhoz, el fogok menni. Jobb félni, mint megijedni. Plusz egy esetleges vérvétel sem fog ártani. Addig pedig szedem a magnéziumot is.
Neked mi bajod van? Ha nem tetszik valami nyugodtan nyonj egy X-et a kérdésem mellett és nem látod többet.
Ha az a problémád, hogy elmennék egy általános kivizsgálásra, az a te bajod. Mintha akkora bűn lenne. Menj máshova kötözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!