Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! Baleset miatt Escapelle tablettát vettem be,3 órával az aktus után, normális, hogy semmilyen mellélhatása nincs?
Várj többet.
Aztán pedig menj el nőgyógyászhoz, ellenőriztesd magad.
ennyi ésszel.
3 óra után még nem lesz semmi.
Maximum másnapra. Ne aggódj.
Ne haragudjatok, ha butaságot kérdezek, de milyen mellékhatásnak kellene jelentkeznie?
Mi is gumival védekezünk a párommal, de sose tudni, mindig lehet baleset, jobb ha tudom mikor mire számítsak.
2019.
Internet.
Keresőmotorok.
"4. Lehetséges mellékhatások
Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Nagyon gyakori (10 emberből több mint 1-et érint):
- Émelygés
- Rendkívüli vérzés a következő menstruáció jelentkezése előtt
- Alhasi fájdalom
- Fáradtság
- Fejfájás.
Gyakori (10 emberből legfeljebb 1-et érint):
- Hányás. Amennyiben hányás jelentkezik, olvassa el a "Tennivalók hányás esetén" című fejezetet.
- Szokatlan menstruáció. A legtöbb nőnél a megszokott időben normális vérzés jelentkezik, de néhány esetben a menstruáció késik vagy előbb kezdődik. A következő menstruációig előfordulhat némi rendkívüli vagy pecsételő vérzés is. Amennyiben a menstruáció több mint 5 napot késik vagy a vérzés szokatlanul gyenge vagy szokatlanul erős, mielőbb forduljon orvosához.
- Emlőfeszülés, hasmenés, szédülés a gyógyszer bevételét követően.
Nagyon ritka mellékhatások (10 000 emberből legfeljebb 1-et érint):
Kiütés, csalánkiütés, viszketés, duzzanat az arcon, medencei fájdalom, fájdalmas menstruáció, hasi fájdalmak."
Ugyanez velem februarban tortent meg . Elszakadt a gumi es minden ment belem.
Ejszakai patika, orvos volt a partnerem, ezert kiadtak neki, ugyanezt a bogyot, Escapelle
1-2 oran belul be is vettem.
A kovetkezo napokban SEMMI mellekhatasa, SEMMI tunete nem jelentkezett. En is csodalkoztam.
Aztan jott a fekete leves ... 2 hettel korabban megjott, nem is akarhogy. .. nagyon eros verzessel.
Aztan kb. egy honappal kesobb jottek ki a tovabbi tunetek.... nagyon faradt voltam non stop napokon keresztul mindegy mennyit aludtam, emelyges, es a legrosszabb: HASI GORCS.
Egyik alkalommal ugy begorcsoltem a varosban, hogy mentot kellett hivni ... nem tudtam labra allni.. borzalmas volt, emlekezetesen fajdalmas nap. Sose felejtem el
Nem lettem terhes, de valoban nem cukorka ez a gyogyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!