Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem véreztem az Escapelle esemény utáni gyógyszer bevétele után, ez normális?
23-án bevettem ezt az esemény utáni tablettát, tegnap volt egy hete. De nem jött az a bizonyos köztes vérzés, amiről sokan írnak. Ez normális? Amúgy nagyon fájnak a melleim, és erősen fáj az alhasam is és a derekam is. Eredetileg pedig jövőhéten hétfőn kell megjönnie.
Előre is köszönöm a választ!
30/L
Illetve még egy olyan kérdés, hogy ha 2 hét múlva elmegyek vérvételre, ahol a hormonjaimat is nézik, befolyásolhatja a gyógyszer az eredményt? Meddig kimutatható a hatása?
Köszönöm!
jó 10 éve már, de én is vettem be anno esemény utánit.
Nem törvényszerű, hogy vérzik az ember.
DE: megeshet, hogy ezután elcsúszik a ciklusod,és változhatnak dolgok. (nekem az eseményutáni tabletta hozta meg pl. az addig ismeretlen menstruációs derékfájást, azóta is szokott lenni)
Ha egy hete volt, csinálhatsz tesztet, az kb. 3-400 ft, nem nagy dolog.
A hormonvizsgálaton pedig látszódhat, ha a nemi hormonokat nézik....
Fogok csinálni tesztet, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem vagyok terhes.:-) Hanem a havi vérzés miatt kérdeztem, illetve, hogy meddig mutatható ki a hormonokban a gyógyszer?
Köszönöm a válaszod! :-)
Kedves utolsó!
A betegtájékoztató azt írja:
Lehetséges mellékhatások, ami "nagyon gyakori": - Émelygés
- Rendkívüli vérzés a következő menstruáció jelentkezése előtt
- Alhasi fájdalom
- Fáradtság
- Fejfájás stb...
- Szokatlan menstruáció.
A legtöbb nőnél a megszokott időben normális vérzés jelentkezik, de néhány esetben a menstruáció késik vagy előbb kezdődik. A következő menstruációig "előfordulhat némi rendkívüli vagy pecsételő vérzés is."
Szóval e-miatt kérdeztem.
Nem kell egyből lekezelőnek lenni!
De tudom, Te abba is bele fogsz kötni, hogy "lehetséges mellékhatások" amit a betegtájékoztató nem mondd biztosra..........
Megjött. 1napot késett a várt vérzéstől, vagy is pont most kellett volna amúgy is megjönnie. Tudom, hogy meg kell várni a következő vérzést, mert az a tuti.....
Csak gondoltam megosztom, hátha vkinek segít később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!