Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabetta beszedése utan 1hétre megjött (18. nap) és azóta két hete megvan, lehetek terhes, vagy ez normális?
Csak felelőtlenség volt, ha benned maradt a gumi. Az azt jelenti, hogy nem megfelelő a méret. Mindegy.
Az én véleményem, hogy vegyél egy tesztet. Az a legtisztább. 700Ftert már igazán profit lehet venni, ami még az 1-2napos terhességet is kimutatja. Drogériákban is lehet kapni, nem csak gyógyszertárban. Hidd el olcsóbb, mint a pelenka.
#2-es
A vérzés illetve ez az enyhe pecsételés amit a hölgy is ír, igenis lehet terhességi tünet. Teszt!!
A doki mikor felirattam, azt mondta, hogy szerinte semmi esély arra, hogy terhes legyek, mert nem folyt ki a gumiból. És teljesen időben szedtem be a tabit is.
Nem a mérettel volt a probléma, mert ugyanazt a fajtát használjuk régota és eddig mindig bevált.
Köszönöm a válaszokat, veszek egy tesztet. Nagyon félek, mert majd szeretnénk kisbabát, de még korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!