Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tabletta után normális időben csak gyenge vérzés. Lehet hogy terhes vagyok? Másnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
December 13.-án kiszakadt a gumi, másnap vettem is be Escapelle tablettát. A következő napokban mensihez hasonló görcseim voltak, egészen dec. 24.-ig, amikor végre megjött, normális időben, rendes piros vérrel stb. aztán másnap átváltott barna pecsétlő vérzésre és a 3. napra el is múlt. Általában hosszabb ideig tart és azt mondták most valószínűleg még erősebb vérzésem is lesz. Ez még normális, és csak egy mellék hatás, vagy mitől lehet?#gumi #menstruáció #vérzés #Escapelle #esemény utáni tabletta #mellékhatás #gyenge vérzés #sürgősségi fogamzásgátlás #pecsétlö vérzés
2017. dec. 26. 22:29
1/3 anonim válasza:
Mivel ezek a tabik is tartalmaznak hormont elvileg ez normális, és ha még normális idoben is vetted be akkor szerintem nincs gond kicsit feldobta a hormonjaidat, ez majd a helyére áll, de ha nagyon nem vagy biztos a dologban akkor 1 hét mulva vegyél tesztet!
2/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy terhes vagy, kicsi az esélye. De ha tényleg aggódsz, inkább tesztelj.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. dec. 28. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!