Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló tényleg migrént okoz?

Figyelt kérdés
nemsokára szeretnék fogamzásgátlót szedni...beszélgettem erről anyámmal, és azt mondta h ő egyáltalán nem tud szedni mert neki migrénje lesz tőle (amolyan mellékhatásként), és most tanácstalan vagyok. Sztetek magvan rá az esély h nekem is ilyen bajom lesz tőle?? pedig nagyon jó lenne szedni, de így nem merek feliratni, mert ígyis elég gyakran fáj a fejem mostanában... :S
2010. júl. 7. 23:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%

nem akarlak elkeseríteni, de szerintem anyukád füllentett.

valószínűleg nem akarja, hogy szexuális életet élj. lehetnek mellékhatásai, és a fejfájás is a mellékhatások között van, de azért migrénnek nem nevezném.

és különbenis: okkal van 100 féle fogamzásgátló. pont azért, hogy mindenki olyat szedjen, ami mellett jól érzi magát.

2010. júl. 7. 23:51
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
A fogamzásgátló mindenkire máshogy hat. Van akinek fájni fog a feje tőle de az nem azt jelenti hogy neked is.
2010. júl. 7. 23:56
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
nekem nem fájt tőle a fejem soha. és egyik ismerősöm sem, aki szedte. szóval emiatt "ne fájjon a fejed", ha nem találod megfelelőnek a gyógyszert, akkor ír föl az orvos másikat.
2010. júl. 7. 23:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen,előfordulhat,de ezt előre nem lehet tudni.Próbáld ki és kiderül.Szerintem mindegy,hogy migrénnek vagy gyakori fejfájásnak hívjuk,gondolom egyiket sem szeretnéd.Egyébként például a Volina fogamzásgátló tájékoztatójában a gyakori mellékhatások között szerepel a fejfájás és a migrén is.
2010. júl. 8. 00:00
 5/12 A kérdező kommentje:
elsőnek: nem hinném h füllentett, hiszem komoly kapcsolatom van amiről tud, és eddig is éltem szexuális életet csak óvszerrel védekeztünk, de most már szeretnék vmi jobbat, mert nem egyszer elszakadt, meg hát sokkal jobb anélkül. az a baj h anyu elég fejfájós soxor egy egyszerű front miatt napokig szenved a migréntől, és sajna úgy tűnik öröklöm ezt a hajlamot én is mert mostanában gyakran fáj a fejem.
2010. júl. 8. 00:01
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
nekem első 2 nap volt migrénes fejfájásom tőle, mozdulni nem tudtam. de utána elmúlt, 3 éve szedek fogamzásgátlót és azóta nem volt ilyen gond.
2010. júl. 8. 06:29
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Erre mi nem tudunk pontos választ adni :) mindenkire máshogy hat. Az más kérdés hogy én akkor se szedném ha milliókat fizetnének, de ha te szeretnéd akkor próbáld ki.
2010. júl. 8. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hazudott, nekem is migrénem volt tőle. Annyira fájt a fejem, hogy hányingerem volt, ez a migrén. Nem vitte ki semmi, bevettem 2 algopyrint, citromlevet ittam meg egy kávét és utána aludtam 3 órát, akkor ENYHÜLT, de nem múlt el. Szóval igen, létezik a migrén, mint mellékhatás, de nálad nem feltétlenül jelentkezik.
2010. júl. 8. 11:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

egyik bnőm nem szedhette tovább mert folyton fájt tőle a feje...szal lehetséges h sűrű és erős fejfájást okoz...

többieknek: ha nem vagytok tisztában a dolgokkal, hogy szedhetitek, vagy h mondhatjátok azt, hogy hazudik az anyukája??

kedves kérdező: próbáld ki...pár hónap alatt kiderül:)

2010. júl. 8. 13:37
 10/12 anonim ***** válasza:
lehet, hogy anyukád tényleg fejfájással reagált arra a gyógyszerre vagy azokra a gyógyszerekre, amit/amiket kapott. de manapság van rengeteg féle, ha felírnak egyet ami nem jó, lecserélik, és addig kereshetsz, amíg meg nem találod azt, amitől semmi bajod nem lesz. de nekem pl. már az első bevált :) ne aggódj, menj el orvoshoz és beszéld ezt meg vele.
2010. júl. 11. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!