Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ajánlatos esemény uténit bevenni?
persze, senki sem tökéletes, de aki szexelni akar, az tudja már hogy hogy működik a férfi és a női test. Azon különösen jót nevettem, hogy az előváladék már az elején kijött. Annak síkosító szerepe van, és igen, lehetnek benne spermiumok. Ha utána olvasnál, már abból megtudnád. Az óvszert nem véletlenül találták fel, arra van, hogy ne megszakítással közösüljenek az emberek, hiszen attól lehet még teherbe esni, még ha nem is benned megy el (ugye az előváladék). És biztosan volt rá példa, nem ijesztgetésképpen mondják ezt.
De gondolom az általános műveltség az nálad sincs meg. Nem is kéne még szexelned...
Szerinted mit kellene tenni,megdícsérni?18 éves.Elvileg felnött ember,szavazati joggal,aki dönthet maga és más sorsa felöl.Agyilag viszont tuti,hogy le van maradva.Nem minden az iskola hibája.A média ugyen tele van szeméttel,de arról a szóról csak hallott már,hogy védekezés!A csapból is ez folyik.Egy percig nem tudom sajnálni,megérdemli,hogy legyen pár álmatlan éjszakája,így talán megjegyzi,hogy legközelebb gumit kell húzni a pasija farkára,különben megszívja.
A többiek pedig nem csak szidták le is írták,hogy az előváladék nem egy 2 perces valami,ami aztán aznap már elö sem jön.Ráadásul,ha a második aktus is óvszer nélkül ment,akkor elég nagy a valószínüsége,hogy az előváladékban legyen sperma.Az időben kihúzom pedig elsőre se ment az igazán értelmes 26 éves pasijának,másodszorra már el sem tudom képzelni mit akciózott össze.Ő pedig,ahelyett,hogy használná az agyát ráhagyatkozik a tudatlan barátjára.Igen,ha én olyan nagyon érettnek érzem magam,hogy lefeküdjek valakivel,akkor kötelességem utána nézni,hogy hogyan is működik a férfi és a női test,mert itt a legjobban mindig a nő szívja meg!Hinni a templomban kell,gondolkodni pedig muszáj!
A megszakítás pedig a fent leírt okok miatt igen veszélyes,teherbe lehet esni és igen,vannak,akik teherbe is estek.Ajánlom figyelmébe ennek az oldalnak a keresőjét,olvasgathat jó pár ilyen történetet itt is.
Egyet remélek csak,hogy tényleg nem terhes,mert még képes megtartani és egy gyerek sem érdemel ennyire agyatlan szülőket.
Újra végigolvastam a kommenteket.Egy sem volt,aki csak támadta de nem adott volna egy használható infot sem!A többség szerint is pályázhat az év hülyéje címre,de emellett minden kommentben volt egy jó tanács,hogy dokizzon,hogy irasson tablettát,hogy az első ingyenes,hogy mire jó az előváladék stb.Nem csak támadást kapott,hanem hasznos infokat is,amiket hozzáteszem,akár otthonról a kanapén ülve is tudott volna,ha gondolkodik.
Az ő válaszait is elolvastam és látszik,hogy még most sem tudja,hogy pontosan mi is a baj.Bizonygatja,hogy a barátja milyen agytröszt,de látszik,hogy nem tudja,hogy a megszakítás miért is veszélyes.Ha ezeket a válaszokat elolvassa,remélem végre összeáll benne a kép,hogy az ide dugom,oda dugom nem játék és nem unalmukban szoktak az emberek védekezni,hanem,mert kell!
Lehet,hogy a válaszolók többsége sem tudja pontosan,hogy működik az emberi test,ezt így nem tudom megállapítani,de az biztos,hogy hülyeséget senki sem írt!Ennek a lánynak ez most egy jó hely,hogy végre tanuljon valamit,ha már lusta elövenni a biológiakönyvet.A buksisimogatást pedig tőled megkapta,szóval nyugodtan aludhat és csak remélhetjük,hogy eljutott az agyáig,hogy pontosan mi is volt a baj az aktusukkal.
Szia,na én is voltam ilyen helyzetbe lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk de időbe kivette belőlem,legalábbis azt mondta,aztán 2 hetet késett a menstruációm,nagyon aggódtam de végülis megjött! az a lényeg hogy figyeld a jeleket: pl: gyakori vizelet,hasfájás,hányinger,fejfájás,mellbimbó körüli elszíneződés meg ilyenek:) de ha szükséged van valamire itt az emailom: rihanna96@citromail.hu
remélem segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!