Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ajánlatos esemény uténit bevenni?
Figyelt kérdés
tegnap szexeltem. nem élvezett belém, hanem kivette, de kicsit ment a puncim szélére is. vegyek esemény utánit? meg uténa is gumi nélkül csináltuk, de nem élvezett belém.2010. júl. 7. 20:16
21/41 anonim válasza:
menj el nőgyógyászhoz holnap reggel
22/41 anonim válasza:
ja, igen, és az első ilyen bogyót a nődokinál, azt hiszem ingyen van..legalábbis emlékszem volt valami ilyen, amit mondtak felvilágosítón ezer évexD:D:D:D
23/41 A kérdező kommentje:
de nincs időpontom se:SSSS oda pedig kell asszem. de van olyan aki mindig így csinálja és nem lesz terhes.
2010. júl. 7. 20:49
24/41 anonim válasza:
akkor addig ülsz ott, amíg nem hívnak be..Figyelj, légy okos, és ne higgy a csodákban most, mert nagy a valószínűsége, főleg hogy kétszer..
25/41 A kérdező kommentje:
ti hallottatok már olyat h vki így is terhes lett?
2010. júl. 7. 20:52
26/41 anonim válasza:
Szia! Jajj :( Ha ment kívülre is, akkor nem jól szakította meg az együttlétet, tehát nem csak előváladékról van szó. Most menstruáció előtt voltál szóval az esély kevesebb. Menj el az SZTK-ba, ott fogadnak és amennyiben szükséges az orvos felírja az esemény utánit. Ne várd itt az emberektől hogy meg tudják ítélni szükséges-e, ezt csak az orvos tudja. Előre ne idegeskedj, menj el szépen holnap és meséld el mi történt, a ciklusod hanyadik napján voltál. Ha szükséges a tabletta akkor pedig felesben fizessétek ki a pároddal. 2500 Ft-od biztos van, a párod pedig 26 éves, gondolom dolgozik már, szóval nem jelentene neki anyagi megterhelést ennyi pénz. Akár kölcsön is kérhetsz tőle. Én mindenképpen elmennék a dokihoz a te helyedben. Addig pedig nyugodj meg, nem vagy te rossz ember, hibákat mindenki követ el és nincs az a hiba, amit nem lehet megoldani :)
27/41 A kérdező kommentje:
az sztk az meg mi? meg lehet oldani, az igaz, de elvetetni nem akarom. egész életem elrontottam. és neki nincsen, mert 600 forintja nincsen hogy eljöjjön hozzám.
2010. júl. 7. 20:58
29/41 A kérdező kommentje:
igen annyi vagyok
2010. júl. 7. 21:03
30/41 anonim válasza:
Dehogy rontottad el! Először menj el az orvoshoz, lehet, hogy nem is ír fel semmit, ha meg felírja, akkor kérsz kölcsön anyukádtól vagy egy barátnődtől és kész. Méghogy elrontottad, ne legyél buta! Tökéletes ember nincs, ne emészd már magad, szerint a nagy szájúak, akik osztják azokat akik úgy jártak mint te, tökéletesek? Nincs hibájuk? Nincs a fenét nincs. Az SZTK ingyenes. Sok szakrendelő egy helyen, ott van a fogorvos, az urológia, a nőgyógyászat, bőrgyógyászat. Nyugi, nem kell vinned egy fillért sem ingyenesen megvizsgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!