Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki hüvelygyűrűvel védekezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki hüvelygyűrűvel védekezik mit tapasztal, milyen?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni de előtte megszeretnék győződni hogy milyen! Jól bevállt e!
2010. júl. 7. 15:13
 1/7 anonim válasza:

Nekem sokkal jobb, mint a tabletta. Emésztési gondjaimra folyamatosan gyógyszert kell szednem és emiatt a fogamzásgátló tabletta felszívódása nem volt biztos. A doki javasolta, és kb másfél éve a gyűrűt használom. Nálam nem volt semmi mellékhatás. Leszámítva, hogy alig van vérzésem, 2-3 nap és a mini tampon is sok néha.

Én csak ajánlani tudom. :)

2010. júl. 7. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Van, aki esküszik rá, van akinek nem válik be. Sajnos ezt nem lehet kideríteni kirpóbálás nékül, hogy neked jó lesz-e. Védettséget egészen biztosan nyújt ha jól használod, úgy, mint a tabi. Az, hogy neked okoz-e kényelmetlenséget a használata csak akkor derül ki, ha kipróbálod. Szerintem a legokosabb, amit tehetsz, hogy felíratod egy hónapra és kipróbálod. A többség egyébként elégedett vele. :)
2010. júl. 7. 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Az még jó is ha nem olyan sok a vérzésed :)

Én is ettől félek hogy aktus közben lenne vmi hiba,nyomna vagy valami..:) Ilyenektől parázok!

De akkor a védettsége az tuti?:D

És mivan ha nemjól helyezem fel?? Ááá bebolondulok!

Mégegyszer köszi a válaszokat!:)

2010. júl. 7. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Aktus idejére (pontosabban napi max három órára) ki lehet venni egész nyugodtan! Olyan effektíve nincs, hogy rosszul helyezed fel és nem hat, mivel ez nem mechanikus védelmet nyújt, mint pl. a pesszárium. Úgy meg nem tudod feltenni, hogy ne érintkezzen a hüvely falával, ergo muszáj, hogy felszívódjon a hatóanyag. :)))
2010. júl. 7. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval pl mikor lefexünk akkor kilehet venni..? csak 3 órára?!
2010. júl. 7. 16:02
 6/7 anonim válasza:

Első vagyok.

Nem kell kivenni. Beszéljétek meg még előtte és csak akkor vedd ki ha tényleg zavar. Minket nem zavar, a párom észre sem vette volna ha nem szólok. Ja, és én utálnék kiugrani az ágyból, hogy "bocs, de vissza kell tenni a gyűrűt".

2010. júl. 7. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm:)
2010. júl. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!