Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló módszert ajánljátok az első együttlétre? Bővebben lent.
Főleg azoknak ajánlják ugye a tablettát akik rendszeresen élnek nemi életet, és első együttlétre az óvszert szokták ajánlani. Én valamiért tartok az óvszertől, kiszakadhat, lecsúszhat vagy eleve lehet lyukas, és első alkalomnál gondolom idegességben rosszul is fellehet tenni. Ezért félek az óvszertől, viszont a tabletta meg nem gyerekjáték, hormonokat tartalmaz, felboríthatja a szervezetem egyensúlyát. És ha fel is iratok, kitudja milyen lesz az első, lehet, hogy utána nem is lesz gyakori a sex, szóval ilyen szempontból meg még felesleges is lenne feliratni...Viszont mint fent írtam, az óvszertől meg tartok.
Azt még hozzátenném hogy hosszú kapcsolatom van, és msot érezzük úgy, hogy eljött az ideje ennek is.
Ha vmit rosszul gondolok vagy félre vagyok tájolva, szivesen hallgatok meg mindenkit, senkit nem fogok lepontozni, nagyon szeretném a véleményeteket és tapasztalatokathallani! :)
A hüvelygyűrű tényleg nem nagy hülyeség!
Bár kicsit drága..:) 1db 3-4000, viszont 3 hétig védelmet nyújt nem kell piszkálnod ha felhelyezed,ha véletlenül nagy erőlködés során leesne akkor 3 órán belül vissza kell tenni mert akkor csökken a védelem a nemkívánt terhességtől!
Szerintem menj el orvoshoz irasd fel! Nekem bevállt! Első alkalom adtán :P
Szia, én megrögzött tablettaszedő vagyok, imádom, jobbá teszi az életem, de elsőre mindenképpen óvszert használjatok inkább. Esetleg a barátod gyakorolhatná otthon hogy felhúz egyet-kettőt, kipróbálni, melyik kényelmes, és aktusnál már tutira sikerül akkor rendesen felhelyezni. :)
Ha vmi normális minőségű óvszer, rendesen felrakjátok (értsd nincs alatta levegő), és nedvesedsz is rendesen, akkor nem fog kiszakadni. Ha nagyon nagyon parás vagy, akkor vehetsz mellé Pharmatexet, de személy szerint szerintem elég gusztustalan ahogy ott olvadozik... :D
Tabit majd akkor, ha már több hónapja rendszeresen szeretkeztek, megvizsgált a doki, és hosszútávra tervezitek. :) Amúgy jó dolog az, közel 100%osan megbízható, és rengeteg pozitív mellékhatása van.
Szia!
Én azt ajánlanám az első együttléthez,hogy fogamzásgátló,és óvszer is! Én nagyon féltem az első alkalomtól,hogy valami gond lesz,esetleg kiszakad a gumi,vagy bármi...a fogamzásgátló sem a legbiztosabb módszer,ezért ajánlom a kettőt együtt,így nemhiszem hogy gond lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!