Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/L hogyan sexelhetek a pasimmal anélkül h védekeznénk és h ne essek teherbe sem?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 13:24
11/19 anonim válasza:
senkinek nem jut eszébe a helyes válasz?
orálisan
12/19 anonim válasza:
nemértem, miért esik nehezetekre védekezni. 16 éves lány vagyok, 15 voltam mikor elvesztettem. De nekem valahogy nem jutott volna eszembe ez a kérdés. Ennyire nem lehetsz feleőtlen lány létedre. Ha nem védekezel simán lehetsz terhes is. Ha már a barátoddal úgy döntötök, hogy lefekszetek egymást mert szerelemsek vagytok, akkor már egy óvszer legyen nálatok ..
14/19 anonim válasza:
ha análisan szexelnek, akkor is "átfolyhat" egy kevés...úgyhogy ez se 100% :D
15/19 anonim válasza:
Na. Az ilyenek hoznak szégenyt a 15 évesekre. :'D
Szerintem te még ne sexelj senkivel, jó? xD mert nem elég, ha van cicid és egy nyilásod, amibe belefér a kolbi. Ész is kéne cseszd meg :D
16/19 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat! amugy ezt a kérdés a barátom hozta fel és ragaszkodott h irjam ki mert ő nem akar védekezni mert18 éves ja és ha ő nem fog védekezni majd én szedem a tabit!
MÉGEGYSZER KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. júl. 7. 19:33
17/19 anonim válasza:
az is védekezés, ha te tabit szedsz.. de én megfontolnám, h igazán szeret-e, ha nem érdekli, h te esetleg akár teherbe is eshetsz, valamint, ha tabit szedsz, 15 évesen szétcseszed vele a szervezetedet.. én tabipárti vok, de én 18 évesen kezdtem szedni, többé - kevésbé beallt mensivel.. a mai gyerekek meg már ha megjön, vagy van mellük, rögtön azt hiszik, h érettek a szexre.. hat, nagyon nem.. ugyh erőltesd rá a gumit, ha nincs gumi, nincs szex.
18/19 A kérdező kommentje:
oké igazad van köszi!!
ezt tényleg megfontolom és ha nem akarja szakitok vele mert akkor tuti h csak a sex érdekli!!!!!!!
2010. júl. 8. 08:05
19/19 anonim válasza:
végre egy okos kijelentés, kedves kérdező...tedd ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!