Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal tervezzük az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal tervezzük az első szexet, de én még nem szedek tabit, szóval gumival védekeznénk. Biztonságos az óvszer eléggé?

Figyelt kérdés
Parázok, hogy kiszakad, vagy lecsúszik, vagy ilyesmi... :S
2010. jún. 16. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nem hiszem, hogy állat módjára akarjátok küldeni neki, de ki tudja:) Ne aggódj, az óvszer elsőre biztonságos. A fiú tapasztalt(abb)? Nem egyértelmű.
2010. jún. 16. 08:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ennyire parázol, nem fogsz ellazulni közben.

A guminak 3-8 a Pearl-indexe (gógli megmondja mi az).

És ha ennyire nem bízol benne, használjatok Pharmatexet plusz a megszakításos módszert is vessétek be.

2010. jún. 16. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:

én gyakran használom a védekezés ezen formáját.. :) eddig még sosem volt gond.. Durex Love-ot szoktam venni..

remélem a pasid tudja hogyan kell használni.. nem mintha könnyű lenne eltépni.. :) de azért nemárt ha ő már kicsit jobban képben van.. :)

jó szórakozást

2010. jún. 16. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3 év szexelés -> csak gumival -> nincs gyerekem :D

Egyszer fordult elő probléma a gumival.. De ne parázz ilyesmin:) azt egy gumi se bírta volna xD

2010. jún. 16. 08:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Igen, a barátom tapasztalt, neki nem én leszek az első. :)

Köszi a nyugtatást! :)

2010. jún. 16. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
annyit mondok, h nekunk az 1. alkalommal kiszakadt.. aztan meg izgultam egész honapban, h mi lesz.. de nem lett gond. szoritsd le a végét, h ne legyen benne levegő, ugy huzzátok fol.. és durex arouser-t hasznaljatok, az nekunk jo volt. :)
2010. jún. 16. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
attól, h tapasztalt, még simán kiszakadhat a gumi.. csak ne csinaljatok csak megszakitással, mert az nem megbizható. és mielőtt elment, vagy amikor elment, vegye ki, mert lelankad, és lecsuszhat a gumi..
2010. jún. 16. 12:37
 8/9 anonim válasza:

hát szerintem jobb ha tablettát szedsz! nekem első alkalomkor szakadt el és most nagyon para van... szóval szerintem a tabi a nyerőbb.

16/L

2010. jún. 20. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem is 1. alkalommal szakadt el.. de ha van mellé pharmatex is, akkor nem lehet gond!! legalábbis, ha csak előváladék van.. azzal el tud bánni, az egész adag spermával viszont nem..
2010. jún. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!