Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal tervezzük az első szexet, de én még nem szedek tabit, szóval gumival védekeznénk. Biztonságos az óvszer eléggé?
Ha ennyire parázol, nem fogsz ellazulni közben.
A guminak 3-8 a Pearl-indexe (gógli megmondja mi az).
És ha ennyire nem bízol benne, használjatok Pharmatexet plusz a megszakításos módszert is vessétek be.
én gyakran használom a védekezés ezen formáját.. :) eddig még sosem volt gond.. Durex Love-ot szoktam venni..
remélem a pasid tudja hogyan kell használni.. nem mintha könnyű lenne eltépni.. :) de azért nemárt ha ő már kicsit jobban képben van.. :)
jó szórakozást
3 év szexelés -> csak gumival -> nincs gyerekem :D
Egyszer fordult elő probléma a gumival.. De ne parázz ilyesmin:) azt egy gumi se bírta volna xD
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Igen, a barátom tapasztalt, neki nem én leszek az első. :)
Köszi a nyugtatást! :)
hát szerintem jobb ha tablettát szedsz! nekem első alkalomkor szakadt el és most nagyon para van... szóval szerintem a tabi a nyerőbb.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!