Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek megérné? (több lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérné? (több lent)

Figyelt kérdés

A barátom iszonyatosan szenved a szexhiány miatt, meg persze én is, de én valahogy jobban tűröm a dolgot. Utoljára talán márciusban szeretkeztünk. Azért nem akarom mert félek a teherbeeséstől, ugyanis nem 1xer szakadt ki a gumi.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek megérné elkezdenem tablettát szedni?

Melyiket ajánlanátok & az kb mennyibe kerül? (habár úgy tudom az orvos határozza meg hogy milyen gyógyszer kell nekem)

Köszi előre is a válaszokat :)

2010. júl. 2. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:

igen, érdemes lenne. feltéve, hogy nem vagy túl fiatal. tabi+gumi együtt a legjobb.

azaz nem, mert ha nincs szex, akkor nem is lehetsz terhes :D

2010. júl. 2. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Jajj..ne haragudj, ugyan lány vagyok, de a pasid helyében már rég leléptem volna. A szexmegvonás a legrosszabb. Igen, szedj gyógyszert, az orvos majd felír valamilyet, úgy könnyebb árat mondani.
2010. júl. 2. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tabletta párti,az óvszert sem értem hogy lehet sorozatban kiszakítani,nekem 3 év alatt egyszer sem sikerült.Az viszont tuti,hogy az önmegtartóztatás nem fogja ápolni a kapcsolatotokat,sőt,elöbb-utóbb szakítás lesz belőle.Ezért ki kell találnod,hogy mivel akarsz védekezni.Létezik még a hüvelygyűrű is,az is hormonális,de nem károsítja a májat.

A tablettát nem te választod az orvos mondja meg melyik legyen.Lehet,hogy elsőre nem lesz jó,mellékhatások lesznek,akkor vissza kell menned és lecseréli.

Az árak is különbözőek.

2010. júl. 2. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
március óta nem voltatok együtt... hát szerintem ne feküdjetek le... ha kicsit kreatív a párod, akkor megoldja mással.
2010. júl. 2. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:

23:31es & a második 23:32es válaszolónak...a srác annyira szeret, sõt imád hogy nem lenne képes megcsalni vagy elhagyni & tudom hogy ez így nem jó & persze õ is megérti. Felajánlottam neki, hogy bûntudat nélkül kereshet magának valakit, de azt sem akarja. Nagyon szeretjük egymást, & ezért is akarom már a tablettát szedni, csak nekem nem lenne annyi pénzem hogy mindig kiváltsam, a srác pedig felajánlotta hogy õ fizeti, de az meg spurság.

Na mind1...ennek ellenére köszönöm mindenkinek a válaszokat :)

2010. júl. 2. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Megértem a félelmedet, és az is igaz hogy a tabletta bizony okozhat kellemetlen, vagy akár hosszú távon maradandó károsodást.

Én azt mondom: szerintem a gumihasználattal lehet a gond. Először is tessék minőségi gumit venni! Lehetőleg spermicideset, és ne az ultra vékony fajtából.

Használat előtt tessék ellenőrizni a következőket:

- nem járt-e le a kondom

- sértetlen-e a csomagolása

Ha sérüt a csomagolása, vagy lejárt, semmiképp ne használd!

Továbbá lehetőleg kerüljük a gyűrődéstől, bizony a farzsebben, erre-arra hetekig hurcolt gumi anyaga eléggé megfáradhat.

Kibontáskor nagyon figyelj rá, hogy ne sértsd meg a gumit! Ne körömmel tépd, csak ujjbeggyel!

Felhelyezéskor is csak óvatosan, először meg kell győződni róla, hogy melyik irányban tekeredik, majd a spermatartó tasaknál megfogva finoman felhelyezni a péniszre. Úgy, hogy ne maradjon alatta levegő! Főleg a gyengébb minőségű kondomok ettől könnyen kiszakadhatnak.

Szóval szerintem nézzétek át, hogy mi okból szakadhatott ki ennyi gumi, mert lehet valamit nem csináltok jól. Szerintem a gumi egy elég biztonságos módszer.

2010. júl. 3. 00:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is már 2x szakadt ki, és én is eléggé idegeskedem emiatt. 1ébként azért szakadhat el még könnyen, mert a lány kiszárad.:S Nálunk is ez volt, de nem hagynám a barátomat szenvedni, szóval csak csináld, ha mégis baj történik még mindig ott a 72 órás. Nem kell idegeskedni, ezzel csak rásegítesz arra, h kiszáradsz szex közben és ráadásul még nem is fogod élvezni.
2010. júl. 3. 09:53
 8/8 anonim válasza:
Én milligestet szedek, 5500,. kb 3 havi adag. És nem, nem "spúrság" , ha ő fizeti a fogamzásgátlót, hisz ez mindkettőtök jól felfogott érdeke.Szerintem.
2010. júl. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!